SHARE

quim-domenechLa derrota del Barça ha donat que parlar a la Caverna. Al “Punto Pelota” el resultat inclús va fer que els culers es barallessin entre ells, amb Quim Domènech  molt crític amb la derrota i les seves raons, mentre “Lobo” Carrasco i Luqué no entenien els seus dubtes.

Segons el periodista “Lo d’avui no és el primer cop que passa El partit d’avui ha recordat a la nit del Chelsea, la de l’ Inter de Milà “. A més “m’agradaria que a Barcelona en comptes de parlar de remuntada es preguntin  que és el que esta passant”. Inclús ha anat més enllà dient que “a  dia d’avui el Barça no té solucions”.

Menys preocupat i més confiat de l’estil blaugrana s’ha mostrat l’ex futbolista “Lobo”Carrasco afirmant que “espero que el Barça mai es posi a jugar amb el Milan, perquè no aniria al Camp Nou. A San Siro aplaudien quan el Milan li robava una pilota al Barça””L’estil del Barça t’ha servit per guanyar 14 títols”.

A més ha criticat la postura de Quim Domènech dient que “Quim tu ets dels que aplaudeixes el Chelsea quan guanya i amb el Barça fas el mateix. Si es guanya, diràs que aquest si és el teu Barça”.

En el mateix sentit es va expressar l’ex futbolista Albert Luqué, qui  va afirmar estar molt sorprès dels dubtes de Quim amb l’equip després del que ha guanyat i ha anat més enllà dient que “els aficcionats estem molt mal acostumats. Pla B? tu creus que aquest equip amb tot el que ha guanyat no té pla B”.

 

Lectures 2456 vegades per 781 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY