SHARE

quim-domenechLeo Messi es va tornar a lesionar al bíceps femoral al camp del Betis. El nou contratemps en forma de lesió del 10 blaugrana va donar que parlar al Punto Pelota, on el periodista Quim Domènech  va explicar com veuen la situació a l’entorn del futbolista.

Segons ell, la gent propera a l’argentí té “La sensació  és que s’aprofita el moment en que està patint aquestes lesions per atacar-lo, per dir que mana molt a can Barça”, i que gent de l’entorn s’indigna quan sent això perquè “ Leo respecta al Tata Martino i sempre ha acatat quan l’han canviat”.  

Respecte a la nova lesió, el periodista va explicar que  l’entorn creu que “Messi ha de parar , ha de fer una bona recuperació. Ell ha estat el primer que ha reconegut que li estava costant tornar al seu nivell”.    

Domènech també va deixar molt clar que “Avui s’ ha lesionat en una cama que no té res a veure amb la darrera lesió” i que “Messi ha volgut jugar quan s’ha sentit bé i perquè sempre vol ajudar l’equip al màxim.”   Respecte a la seva relació amb Juanjo Brau. va aclarir que “És i serà una persona molt important i encara que s’han distanciat es respecten molt els dos”.

 

 

Lectures 3204 vegades per 730 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY