SHARE

Els dos empats del Barça a Pamplona i a Milà han animat els madridistes de cara al Clàssic.Ahir al plató del Punto Pelota,alguns tertulians ja es fregaven les mans,mentre Quim Doménech els recordava que les seves prediccions s’han complert ben poc.

Un dels més eufòrics era Frederic Hermel, qui deia “Quina bona pinta té el Clàssic pel Madrid.És el millor moment per enfrontar-se al Barça.El Madrid esta pujant i ells baixant”.Però va anar més enllà el francès,molt donat a parlar de fins de cicle,afirmant que “La por i el “canguelo” han agafat el pont aeri i ara són a Barcelona.”

Mentre,un altre madridista com Siro López preferia esperar al partit de dissabte,però no perdia l’oportunitat de criticar el joc del Barça i de la seva “Roja”. Afirmava que “La possessió no fa gols.Sou molt aburrits. Fer pasades horitzontals mitja hora és aburríssim i no vol dir que mereixia guanyar.Inclús la selecció espanyola s’ha contagiat d’aquest estil i per això varem empatar amb Finlàndia. A vegades veus la selecció i et venen ganes de veure un film de Walt Disney”.

Qui va defensa el Barça va ser Quim Domènech,qui va recordar el poc encert en els pronòstics dels darrers anys d’alguns tertulians.Va afirmar que “Heu predit mil programes i vareu haver d’amagar-hos i marxar a la platja quan el Barça va guanyar la darrera Lliga”.

El periodista va seguir afirmant que “Esteu esperant la mínima ensopegada per vendre “crisis al Barça”.No hi ha crisis ,hi ha una ensopegada i, el millor, que al Barça hi ha autocrítica.””Us poden les ganes,parleu després del Clàssic.”

Lectures 2780 vegades per 736 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY