SHARE

ronceroL’esperit Juanito i el vídeo del Madrid per motivar la seva afició va donar que parlar al Punto Pelota ahir . Mentre Roncero defensava la iniciativa del club blanc abraçant de nou l’esperit de l’ex futbolista, i criticava com no  el Barça, Mascaró el replicava dient que era una campanya de publicitat casposa.

Per Roncero “per més que em diguin pesat, la sobredosis de Juanito seguirà fins al final A més ell marcarà el seu gol” “els jugadors estan notant que això és diferent a d’altres ocasions. Se’ls ha transmès el sentiment”.

No ho veia igual el periodista Lluís Mascaró que va criticar la campanya blanca dient que “no doneu arguments futbolístics. Això no és creïble, és una campanya de màrqueting casposa prefabricada”. Per ell “és prefabricat i ranci. Això de citar sempre Juanito.. es com si nosaltres sempre apel·léssim a l’esperit de Pichi Alonso”.  

Les seves paraules van provocar la indignació de Roncero que es va encendre a atacar el Barça i als culers dient que “ sou artificials i perdedors genètics. No parleu de remuntada perquè no us la creieu” . Va anar més enllà encara dient que “ la vostre història esta plena de derrotes. No respecteu res i , si us deixen, deixeu la terra cremada. No teniu emoció ni cor”.

També es va atrevir el periodista de l’As amb els mosaics i , com no, les senyeres catalanes dient que “ els mosaics  amb la senyera sí que son espontanis. Els porta la gent de les seves Masies, i una merda. Us foteu sinó teniu un Juanito”.

 

 

Lectures 4262 vegades per 1103 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. ronCERDO: Eres el excremento mas asqueroso que he visto en mi vida y hueles a rancio tanto como permiten tus poros.Me das verdaderamente ASCO. El espíritu de Juanito no es más que el espíritu de pisarle la cara a otro fubolista que si era una persona digna, con unas botas de tacos metálicos. El mismo que el de Pepe. Y no se porqué pongo sus nombres con la inicial en mayúsculas, quizaá sea porque los Barcelonistas no somos tan maleducados como tu o cualquiera de los tuyos. Ahora vas y lo tweeteas.

LEAVE A REPLY