SHARE

Les paraules desafortunades de Sandro Rosell al més pur estil Vicente Boluda van tenir resposta a tots els programes de la Caverna Mediàtica. La majoria de periodistes van reprovar l’actuació de Rosell i la van categoritzar de prepotent… Tomás Roncero sense anar més enllà va titllar el president del Barça de titella de Florentino: “Florentino es un genio, ha metido allí a su amigo Rosell y nos tiene contentos. Ahora es Don Sandro Rosell. Rosell no tiene nivel para presidir el Barcelona, los socios votaron un perfil bajo”.

El més crític amb Rosell va ser Jorge D’Alessandro, tertulià del Punto Pelota que darrerament s’ha distingit per fer una defensa a capa i espasa de Guardiola i el Barça, però que ahir va acusar Rosell de ser “un paleto” per la seva sortida fora de to impròpia d’un president d’un dels millors clubs del món.

Per la seva part, Siro Lopez va remarcar que tot el barcelonisme pensa igual que Sandro Rosell i que les seves paraules no són res més que el més pur sentir del barcelonisme.

Què en penseu vosaltres?

Font: Punto Pelota

Lectures 8359 vegades per 2397 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY