SHARE

tomas roncero persecucion pepe punto pelota

El periodista del diari AS ha explotat aquesta nit arran de les crítiques al central del Reial Madrid, el portuguès Pepe, per la seva trepitjada al Chori Domínguez, durant el transcurs del partit que els blancs van disputar contra el Rayo Vallecano al Santiago Bernabeu.

Roncero considera que hi ha una persecució contra Pepe: “Hi ha una persecució claríssima perquè juga amb el Reial Madrid. És clar que en Pepe s’equivoca, però és un professional i un defensa de lluita. El meu Goyo Benito s’ha trencat diverses vegades la cama per la força amb la que entrava als rivals, Villeli va lesionar a Monet i el va retirar del futbol perquè el va entrar amb tot. Goicoetxea va retirar del futbol Maradona durant deu mesos, perquè va entrar-li amb tot…”

I Roncero clarifica “Pepe no he enviat mai ningú a l’hospital, ni l’enviarà perquè el problema que té en Pepe és el físic i la presència que té, però en Pepe no ha lesionat ni lesionarà mai ningú. El que passa és que Pepe és dels pocs que intimida i posa al seu lloc el Barça i això molesta a alguns. Pepe no posa alfombres vermelles quan venen Messi i companyia. ”

La doble moral amb Dani Alves. “Sé que tots els que parlen de Pepe i companyia s’avergonyeixen d’algunes coses que fa l’Alves, però com no ho poden dir, ho he de dir jo perquè si no es callen. Fins i tot Puyol va haver-li de recriminar el petit ball a Vallecas, una falta de respecte per l’afició del Rayo. Se’ns en va de les mans per la seva manera de fingir, per com es tira…Mireu la trepitjada a Cristiano Ronaldo, la puntada a l’estòmac…si ho arriba a veure l’àrbitre…”

Lectures 10053 vegades per 1295 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY