SHARE

puyol grande de españa

Tomás Roncero va voler homenatjar els 100 partits de Carles Puyol amb la Selección Española valorant la seva aportació constant: “Puyol es catalán y es un grande de España. No tengo dudas. Siempre que viene con la Selección lo ha dado todo, sólo hay que verle como pelea cada balón como un jabato” – va dir.

Roncero va anar més lluny i va explicar que molts catalans són presoners dels seus sentiments vers la Roja i que no poden dir “Puyol es grande España” pel que diran. Quim Domenech li va respondre que no ha de confondre això amb el fet que hi hagi molts aficionats catalans que s’emocionin amb les victòries de la Roja pel gran nombre de jugdors blaugrana que hi ha, fet que va enutjar encara més Roncero.

Pedrerol va recuperar el vídeo posterior a la semifinal de l’Eurocopa on es veia a Tomás Roncero plorant i fent el discurs més espanyolista que se li recorda.

Video de Tomás Roncero plorant

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/i5WQUcIVUcg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Lectures 8214 vegades per 1671 lectors

SHARE
Previous articleEls precedents del Barça-Madrid de Copa
Next articleVídeos dels Barça-Madrid de Copa
Blogger culé, que estima el club i diu les coses pel seu nom. Sense filtres, sense pors, perquè crec en la gent honesta, en un model i una filosofia de club innegociable. Unicef sempre abans que Qatar sempre. Si vols saber quan publico un post, segueix-me al twitter o torna aquí per llegir-me. Gràcies i visca el Barça!

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY