SHARE

Tomás Roncero, els periodistes de la Caverna i la el Punto Pelota clamaven ahir contra l’invent mediàtic que ells mateixos van crear: “el Villarato”. Roncero en especial explicava que el Barça guanyaria aquesta lliga gràcies a les actuacions arbitrals que patia el Real Madrid, com la d’ahir, que segons el periodista-hooligan-madridista l’àrbitre Pérez Lasa es va empassar tres penals com tres catedrals a favor del Real Madrid, que segurament haurien canviat el signe del marcador. Roncero recordava que la temporada anterior, la lliga no es va decidir en cap dels dos partits Barça-Madrid, si no en el partit que el Barça va jugar al Molinón, on segons ell va rebre un arbitratge favorable.

Roncero té l’honor d’obrir la notícia en portada de l’edició digital de l’As.com i fa una demostració que com un hooling pot escriure la notícia més important d’un diari, mostrant com treure bilis per la boca davant de la impotència. Que Roncero acapari la portada del segon diari esportiu més llegit amb un article impropi d’un periodista degrada la credibilitat d’aquest diari, potser començaria sent hora que el senyor Relaño s’ho pensi dues vegades.

L’article de Roncero no es basa en l’objectivitat (res de nou) per demostrar en tot cas que els penals ho són i que l’àrbitre es va equivocar, o en el fet de contrastar quants punts ha guanyat el Madrid per “ajudes” arbitrals en contraposició als que ha perdut, per tal de fer un anàlisi creïble.

Durant el darrer mes alguns rivals del Madrid com València i Vila-real han denunciat que els àrbitres surten al Bernabeu condicionats per les constants crítiques i pressions de Mourinho i de la Caverna Mediàtica. En cap d’aquests partits hem vist el diari As obrir portada fent referència als errors arbitrals o publicant articles sobre com de  perjudicats en surten aquests “altres equips”.

Està clar que la Caverna està que trina. Veuen a l’horitzó una altra temporada en blanc i aquesta no se l’esperaven. Ni el canvi de cicle s’està complint, ni Mourinho és el salvador promès, i el Barça del seu odiat Guardiola els fa treure de polleguera jornada rere jornada.

Que n’aprenguin!

Imatge: www.as.com

Lectures 5892 vegades per 1687 lectors

Comentaris

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY