SHARE

20131203-091447.jpg

La situació del Barça amb les dues derrotes és el tems estrella de la Caverna.Ahir el debat del Punto Pelota va versar al voltant d’aquesta, amb periodistes com Roncero gaudint dels mals blaugranes.

Per part blaugrana, el periodista d’Sport Lluís Mascarró destacava que “Per trobar el problema del Barça s’ha de retrocedir a la darrera temporada de Guardiola, s’havia de prendre decisions i no es van prendre“.Així va recordar que el de Santpedor “Volia treure’s Alves, Piqué i Cesc i ara es paguen les consequències de no haver revolucionat el vestuari”.

A més també es va contari als canvia de Xavi i Iniesta diumege,que per contra Cristina Cubero va aplaudir dient que “És fàcil deixar les vaques sagrades sobre el camp però Martino té molta personalitat i el poder de vestuari”.

Qui més gaudia en la conversa era Roncero, qui va aprofitar per carregar tintes dient que “El Barça s’ha omplert la boca de parlar de superioritat amb la pilota i sense ella no juguen a res.” Tampoc es va oblidar de la seva segona obsessió,Messi, dient que “Quan el Tata ha assentat Xavi i Iniesta, on era Messi?.Cristiano encara que estigui lesionat s’ha quedat i va al Bernábeu.”

Lectures 2512 vegades per 616 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY