SHARE

siro-lopez-660x345

El debat sobre el Clàssic va ser intens entre tots els tertulians de Punto Pelota. A més el programa va encendre el debat a les xarxes amb una pregunta força tendenciosa, dient que “Hi va haver robatori al Madrid”, que va encendre els tertulians.

Respecte a la pregunta, Carme Barceló es va queixar dient que “La pregunta hauria de ser si també ha estat un robatori al Barça, l’àrbitre va ser una calamitat pels dos equips”. A més, va enviar un missatge als madridistes presents, dirigit a Siro López i Tomàs Roncero, dient-los que “Heu de fer un acte de contrició, el Barça no va estar bé però  el Madrid va estar pitjor.”

Qui també es va referir a les contínues queixes dels blancs sobre els àrbitres va ser Quim Domènech, que va mostrar-se “Encantat que de nou estiguin amb els àrbitres, tu Roncero esperaves que algú parles avui i hi ha molta gent que espera que tu després d’una victòria del Barça contra el Madrid no vinguis aquí amb excuses de l’arbitratge.” “Us esteu auto- enganyant  com els darrers anys”.

Qui portava la veu cantant dels madridistes, juntament amb Roncero, era Siro López, qui des del Clàssic  diu que “Estic convençut que el Madrid guanyarà la Lliga, és el pitjor Barça dels darrers vint anys”.  I no van faltar les crítiques al propi Madrid dient que “Em molesta que li haguem regalat una hora de partit per un invent d’Ancelotti, és un Barça vulgar. Jugant normal, el Madrid li va fer un bany al Barça.”

I respecte a l’àrbitre va dir que ”És el mateix de sempre, però s’ha d’actuar, sembla que esta prohibit que li xiulin un penal al Camp Nou, per guanyar ha de fer el triple per guanyar allà”.  

No obstant, els ex àrbitres no van estar d’acord a que fos un robatori al Madrid, doncs Ramos Marcos va dir que “Per mi Undiano no va perjudicar el Real Madrid. Penal de Mascherano a Cristiano, però també de Pepe a Cesc i a Ramos el tenia d’haver expulsat.” L’altre ex col.legiat, Rafa Guerrero, tampoc va parlar de  robatori, dient que “L’arbitratge va ser dolent pels dos equips, però jo crec que en línees generals va perjudicar al Madrid”.

Qui també va parlar del Clàssic va ser l’entrenador Jorge d’Alessandro qui va dir que “El Barça comença el seu declivi, és impossible mantenir el  nivell amb Guardiola. No obstant segueix essent el millor equip d’Espanya amb certa distància  respecte al Madrid” Per ell, “Ara l’equip que marca la pauta mundial i europea és el Bayern de Munich.”

 

Lectures 4628 vegades per 1081 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY