SHARE

siro-lopez-660x345

Mourinho marxarà del Madrid després de fracassar aquesta temporada i els seus futbolistes podrien haver-li fet el llit. Aquesta possibilitat que els futbolistes blancs haguessin fet boicot al tècnic portuguès va encendre el debat ahir a Punto Pelota, sobretot a als partidaris de Mou,un vehement Siro López i Óscar Pereiro.

Pel Siro, “els futbolistes no tenen personalitat per fer-li el llit a Mourinho” i no content amb això, va carregar contra un dels futbolistes que s’ha revelat contra el tècnic i que havia estat un dels seus protegits, Pepe. Pel periodista “Pepe és un merda”,una crítica que també va compartir Pedro Pablo San Martín, qui va carregar contra el central preguntant-se si aquest s`hagués queixat igual si fos titular.

Un altre dels més vehements amb el debat i més crítics amb els futbolistes blancs, va ser l’ex ciclista Óscar Pereiro, qui va dir que “molts jugadors del Madrid no han rendit perquè no s’han cuidat”, i no perquè volguessin perjudicar el tècnic. Un Mourinho a qui el mateix va defensar dient que “em sorprèn com us canvieu la jaqueta. Jo sóc mourinhista encara que marxi”.

Lectures 3298 vegades per 971 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY