SHARE

Tomàs Roncero va passar un mal tràngol fa un parell de dies. Davant de l’anunci oficial per part del FC Barcelona de la cancel.lació del dinar de Nadal i de la roda de premsa del President, Roncero va fer un tweet que li va costar car.

tomas roncero i el seu desafortunat tweetRoncero va piular “El Barça ha suspendido la comida de Navidad. Normal, no van a Qatar nada” -. Roncero va fer el tweet a les 12:01, minuts després del primer comunicat del Barça.

A les 12:01 ningú sabia res en aquell moment. Els periodistes es preguntaven que hauria passat pel fet que el president del Barça cancel.lés tots els actes previstos .

Per tant realment, Tomás Roncero no era conscient del que realment estava passant. A Roncero se’l pot culpabilitzar de poc seriós, de mal periodista, d’irrespectuós, de poc tolerant, de manipulador i de mil adjectius més, però per no faltar a la veritat, el periodista més madridista del planeta no hauria fet mai aquell tweet si algú li hagués dit el que realment estava patint Tito Vilanova. Roncero va ser víctima de la seva mala lluna, de la seva mala baba constant contra el Barça i el que representa i aquest cop va rebre per fer un acudit segurament fora de lloc en un moment d’incertesa.

I posats a analitzar, el pitjor, no és que Roncero volgués fer-se el graciòs amb la cancel.lació de l’acte o amb Sandro Rosell, el problema és que el seu tweet rebés 615 retweets i es marqués com a favorit a 78 comptes de twitter. Socialment, aquest és el problema. Se li han rigut tantes vegades les gràcies, que el personatge mediàtic s’ha menjat el Tomàs Roncero persona i amb ell, la bèstia ha creat centenars de petits talibans que el segueixen a “pies juntillas” com diuen més enllà de l’Ebre.

Roncero va adonar-se que havia badat. Que l’havia vessat. El Roncero persona va intentar sortir del monstre que ell havia creat i fruit de les continuades animalades que ha fet al llarg dels anys, ningú es va creure al Roncero més humà.

El periodista d’AS i Punto Pelota va rebre un allau d’insults a twitter, malgrat que l’home va demanar repetidament disculpes. Hores més tard, va intentar disculpar-se una vegada més en directe durant el transcurs del Punto Pelota.

Lectures 8333 vegades per 2883 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY