SHARE

Surrealisme. Tertulians de Punto Pelota han demanat aquesta nit que la FIFA investigui el “cas Chituli” i confirmi si és veritat que el jugador de Zambia ostenta el millor registre golejador de la història del fútbol en un any. El cas Chituli va ser curiosament destapat per Tomás Roncero, periodista del diari AS, per un article penjat a la wikipedia que narra que el jugador de Zambia havia marcat 107 gols l’any 1972.

Roncero: “Chituli va marca 107 gols l’any 72 i existeix una foto amb una pilota que ho prova, tots sabem com estava Zambia fa 40 anys i per això no està homologat. Si és així, repto a en Messi que l’any vinent marqui 108 gols.” Roncero ha continuat: “Em fa gràcia la gent que s’ha rigut del jugador i del futbol africà amb aires racistes. Etoo va marcar gols i li va donar títols al FC Barcelona” .

Roncero ha menyspreat el rècord de Messi i ha recordat que dels 86 gols, 16 són de penal, mentre que Gerd Müller només en va marcar 3 des dels onze metres”.

Cristina Cubero li ha restat validesa a una informació provinent de la wikipedia: “Jo puc trucar demà la wikipèdia i dir que he marcat 90 gols jugant al fútbol sala”.

Frederic Hermel: “La FIFA ha d’actuar. Demano a la FIFA que clarifiqui si és veritat que Chituli va marcar 107 gols”.

Rafael Almansa ha fet broma dient: “Si jo fitxo per un equip xinés o vietnamita, marcaria 400 gols en un any”.

Lectures 3972 vegades per 1028 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY