SHARE

ancelotti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot i la golejada  d’ahir, el Madrid  segueix amb més dubtes que certeses en el nou projecte de Carlo Ancelotti. Sense anar més lluny, el tècnic italià va ser xiulat ahir a l’inici del partit per l’afició blanca, un fet que es va debatre al Punto Pelota, i també futbolistes com Arbeloa van rebre reprovacions de la grada i qui no podia faltar tampoc per la polèmica d’aquests dies, Joseph Blatter.

El tècnic italià la va rebre quan el seu nom va ser anunciat després de les alineacions i abans de l’inici del partit,  xiulets que l’any passat va rebre Mourinho en més d’un partit  i que  va demostrar en un vídeo Punto Pelota generant un petit debat entre els seus tertulians. Per Roncero, els xiulets només són un petit toc d’atenció al tècnic després de la derrota i  l’experiment fallit al Clàssic, mentre que d’altres  com José Antonio Luqué ho consideraven una targeta groga o primer avís important.

A més l’estadi blanc també es va recordar de la polèmica de Blatter burlant-se  de Cristiano, i ho va fer amb crits d’ànim al portuguès i demanant la Pi9lota d’Or per ell, a més de crits de “Blatter borratxo”, un estat d’embriaguesa al que també es van sumar alguns tertulians del Punto Pelota que a vegades també pot semblar que han begut al escoltar les seves declaracions. Veurem si l’acció suposa algun tipus de sanció pel club blanc, doncs cal recordar que Blatter com a president de la FIFA es mereix un respecte que ahir la grada blanca no li va tenir.

A més d’aquests, també el lateral Arbeloa, qui tornava a la titularitat, va rebre les ires del Bernàbeu, en concret poc després de la jugada del segon gol sevillista, que es va produir després d’una internada per la seva banda que ell no va saber frenar, provocant així la xiulada d’un Bernábeu que no volia que se li compliques el partit.

Lectures 3084 vegades per 735 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY