SHARE

Alves ha fet unes declaracions en roda de premsa després de l’entrenament d’aquest migdia on ha expressat que vol quedar-se al Barça, que comença a estar cansat dels rumors, que els diners no ho són tot, però que té no bones sensacions “no sé si tots volen que segueixi al Barça, bé deixem-ho aquí” – ha etzibat Dani Alves.

El brasiler ha dit textualment: “La gent parla de diners, però no és ni l´únic ni el més important. Intentarem arribar a un acord perquè el meu somni i el meu desig és el de continuar al club”. Ara bé Alves s’ha mostrat una mica molest per la gran quantitat de rumors i preguntes constants i repetitives sobre el el mateix tema: “Tant per bé com per mal, que se sàpiga aviat” – ha confessat Alves.

Que penseu que ha volgut dir Alves amb això de que algú no està interessat en el fet que Alves segueixi al club?

Lectures 6459 vegades per 2204 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

  1. Res posa pressio al club igual que el club li ha posat a ell. Si tan es vol quedar que firmi. Que ho guanyin tot i cobrara tot el variable.

  2. home, a l'entrevista que va fer rosel a tv3 va dir que alves li costava una mica entendre les coses o sigui que segons el nostre president alves es una mica tontet. Com sempre Rosel fent amics.

LEAVE A REPLY