SHARE

Enric Bañeres va ser protagonista el dilluns per les seves declaracions al programa El Mon a RAC1 on creia que després dels fets de Pamplona, si era cert que Rosell havia pressionat el president d´AENA per tal de viatjar en avió, mereixeria una moció de censura.

En la seva columna al diari Mundo Deportivo torna a donar la seva impressió sobre la gestió del viatge a Pamplona. Bañeres creu que hi ha gent interessada en difondre una imatge de “desgovern” dins de la junta directiva, però que és cert que el que va passar a Pamplona és greu, que no s´ha d´amagar i que publicar una carta als socis demanant disculpes no li sembla suficient. Enric Bañeres creu que ja s´hauria d´haver tallat algun cap  dels responsables de la nefasta gestió.

No sabem si Enric Bañeres fa referència a Pere Jansà, cap de comunicació del Barça, o fa referència a Toni Freixa, portaveu de la junta. Tots dos estan desapareguts en combat. Dona la casualitat que tots dos aixequen divisions a la premsa més afí (Carazo, Miguel Rico, Francesc Perearnau) i en bona part de la Junta Directiva per la seva inoperància comunicativa.

Serà Rosell capaç de fer rodar caps com demana Enric Bañeres? Ho farà per carta?

Font: Edició impresa de Mundo Deportivo, 09-12-2010, Enric Bañeres

Lectures 11757 vegades per 3304 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY