SHARE

Segons informa el portal radiocatalunya.ca un grup de periodistes auto-anomenat “Grup de Periodistes i Activites per la dignitat” volen posar en marxa una campanya contra el joc brut que està realitzant el Grupo Godó especialment contra la figura de Joan Laporta.

Recorden que no es la primera acció que es fa contra el Grupo Godó. L´any 59, el director de La Vanguardia va arribar a dir que “la figura de Franco es col.losal i su vida ha sido conducida por la mano de Dios” i va arribar a cridar  “Todos los catalanes son una mierda” a l’església defonso de Barcelona el 21 de junio de 1959. Grups catalanistes van impulsar un boicot contra La Vanguardia que va suposar que prop de 20,000 subscriptors es donessin de baixa (xifres importants per aquella època) i la seva tirada diaria es va reduir en 30,000 exemplars.

L´objectiu d´aquesta campanya vol aconseguir el mateix. El comunicat d´aquest grup de periodistes és contundent:

“El Grupo Godó no ens ha deixat cap més sortida. Considerem legítim i democràtic que l’empresa tingui la seva orientació ideològica, el que ha fet vessar el vas és l’escalada manipuladora i tergiversadora que ha fet saltar pels aires tots els codis deontològics de la professió. No podem restar impassibles davant la immoral persecució contra institucions i persones -el que estan fent contra Joan Laporta és abominable-; els ciutadans tenen dret a la informació, però també tenen la obligació de no deixar-se intoxicar i manipular pels mètodes més indignes. La calumnia, la tergiversació, l’engany i la mentida no són periodisme”

La campanya inclourà les següents accions:

-promoure la baixa de subscripcions entre particulars, institucions i entitats.
– aconsellar la no adquisició de productes del Grupo Godó en quioscs i altres punts de venda.
-tramesa de correus a anunciants informant-los de la campanya.
-suggerir als consumidors que escullin productes no anunciats en aquests mitjans.

I demanen a tots aquells que estiguin a favor de realitzar un boicot contra el joc brut de Godó, que s´afegeixin a la Campanya.

Creus que Grup Godó juga brut? T´afegiràs a la campanya?

Font: Radiocatalunya, “en marxa l´operació Galinsoga

Lectures 8095 vegades per 1884 lectors

Comentaris

8 COMMENTS

 1. Ja era hora! A mi em començava a espantar tota aquesta història. M’interessa el tema de les màfies siciliana i napolitana i sempre pensava “però com deixa la gent que els mafiosos ho dominin tot”. Ara ja ho entenc. Si això no s’atura, tindrem una Cosa Nostra ben nostrada.

 2. Us debeu queixar, perquè considereu poc que Oliver parlés mes de mitja hora al Tu Diràs, o s'ensabonada del Basté d'ahir al Sr Sala Martín, o que sabent-ho tot han callat. No us esteu equivocant? No veieu fantasmes on hi ha una realitat brutal?. Que l'enveja la tenen en Laporta (i de retruc vosaltres) per que les darreres votacions del socis les ha perdut (Vot de censura, les eleccions on el seu candidat final va quedar últim i el seu rival va arrasar),

 3. @Montecristo: La noticia no es de racoblaugrana, és simplement una notícies de radiocatalunya.ca explicant una iniciativa.

  Sobre si vols que discutim sobre Grupo Godó. Creiem que és un mitjà totalment parcial, però no d´ara, no, de fa molts d´anys. Si vols repassem programa per programa i analitzem la proporció de tertulians i la linea editorial i tot el que vulguis.

  Quan vulguis…si vols comencem….crec que en aquest cas, no tens raó. Però és el meu parer, i puc estar molt equivocat.

  Agafa elmundodeportivo i comença a llegir tots els seus columnistes: Nolla (imparcial?), Artells (imparcial?), Rico (imparcial????), Foix (imparcial?) Perarnau (imparcial?)…seguim?

  Si només escrigués un d´ells, la linea editorial i el punt de vista seria el mateix…

 4. O els altaveus setmanals de'n Fermí Puig (amb "publicitat" dl seu restauran) i d'en Vicent Sanchis, o Anton Ma Espadaler a La Vanguardia. Aixó no és Grupo Godo. O els "peloteos" amb el Vador a rac105, o tampoc és Grupo Godo. L'Ernest Folch no parla a rac1.

  • @Montecristo,
   Anem a pams (tal com jo ho veig, eh?)…

   RAC1: tertulians laportistes (folch + torras) vs tota la resta. 90-10%?
   La Vanguardia: uff! M´agafes el mitjà més anti-laportista de tot el grup godó….2 o 3 versus tota la resta?

   Crec que la inmensa majoria de Godó i dels seus programes i diaris són molt i miolt anti-alporta, excepte les comptades excepcions, que no són programes, sino 2 o 3 tres periodistes d´entre tot un grup empresarial…

   Com ho veus?

 5. Rosell i els seus GODO BOYS,fan la seva politica de destruir a tots nivells Joan Laporta,i així carregarse a una part important de l'independentisme a Catalunya.espero i desitjo que no els surti bé

LEAVE A REPLY