SHARE

Toni Freixa ha comunicat en roda de premsa la decisió de la Junta Directiva que consisteix en oferir una nova modalitat de carnet de soci del Barça, el carnet de compromís, que suposa la possibilitat de ser soci del Barça després de 3 anys, però sense disposar dels drets de: votar, tenir abonament al Camp Nou, entrades per les finals i la Llotja Oberta.

Carnet de compromís Barça sense dret a veu i vot

Dit això la polèmica és clara: com pot ser que es digui que el carnet de compromís té pràcticament els mateixos drets que el carnet de soci?. És incoherent que la Junta actual hagi criticat que el nombre de socis aconseguit durant l’època Laporta fos tan sols una tàctica comercial, però no que no era bo pels socis perquè creava frustació, donant per fet que l’únic motiu que empenyia els blaugrana a fer-se socis era el de tenir un abonament.

És una forma de forçar a la gent a fer mèrits per ser pertanyer al Barça i aquesta no és una actitud gaire simpàtica ni agradable. Què és el que es vol? Treure’s el problema de sobre de l’abonament durant tres anys? Què coi solucionarà aquesta via? Res de res! Només obligar a tots aquells barcelonistes a pagar una penitència de 3 anys i fer classes socials entre barcelonistes per aconseguir un status.

L’única aventatge del carnet de compromís és aconseguir entrades al mateix preu que els socis? Ridícul. Em sembla una autèntica presa de pèl per corretgir l’error que van cometre amb la nova normativa per ser soci del Barça. La solució és pitjor que el problema que ells havien plantejat. Ser del Barça és un dret i un sentiment i sota cap concepte es pot exigir al soci que faci mèrits per aconseguir-ho.

Lectures 13529 vegades per 3576 lectors

Comentaris

11 COMMENTS

 1. Més socis més diners pel club més democràcia etc.

  Ells prefereixen menys diners i menys democràcia i més diners pagats per una dictadura amiga.

  Una dictadura light segons ells.

 2. Lo de socis de 1ª i de 4ª ja els hi va ja als pijos fills del papá.

  Els hi van molt els Vips de les discoteques. Anar de senyors i que els altres els hi fagin la feina bruta (Oriol Giralt, Premsa afí i depenent de l'stablishment venut i depenent de MAD-ESP etc.)

 3. Tenen por dels vots. Únicament. Contrariament no es comprèn, ja que son diners que entren a canvi de quasi bé res. Són uns putos fatxes.

  • Del món global res de res, del món 2.0 un fracàs…ara sembla que estem a l'exèrcit…els barcelonistes han de fer punts (pagar tres anys) per demostrar el seu grau barcelonisme…

   Som una secta? Una lògia? O un club de pijos-elitistes?

   Es per pensar-s'ho…

 4. Leyendo el programa electoral aún parece más aberrante esta decisión de la junta. Es incoherente, elitista y excluyente. Y puede estar en cualquier programa o ser cualquier promesa electoral que es un error muy grave.

 5. No se puede decir ni más alto ni más claro. Éstos tíos (la Junta de Rosell) no se entera de nada, nos tomas por imbéciles y estan convirtiendo un club universal en un coto privado de pijos tontos. Claro como ellos están acostumbrados a temas de pases VIP y historias raras.

  Como dijo Pandiani, el Barça es el equipo del pueblo y que Rosell y sus papanatas y sus altavoces del régimen se aparten. Vamos a ver: un aficionado del Barça de Londres por los santos cojones de Faus y Rosell para tramitar un carnet de socio tiene que viajar a Barcelona. Tiene cojones la cosa?

  Discriminación? Es una estupidez! Este tío no da pie con bola!

 6. Ah, los siberianos y japonesos… La política del miedo. Qué fácil es engañar a la gente sin sentido critico… Aznar es seguramente orgulloso del tontet de Rosell.

 7. Lamentable. Lo de no deixar de fer socis nous.

  Més socis més diners. Ara ve un xino o un sud-americà i es vol integrar i fer del Barça ser un soci i català més anar i ja no pot ser soci.

  Un Barça amb mig milió de socis seria més fort econòmicament negociaria amb més força amb els patrocinadors etc.

  No diuen que el Barça està tant malament?

  Aquets pijos no els trago. Sort en tenen dels equip i tècnics que els hi ha deixat el Laporta i la seva junta.

LEAVE A REPLY