SHARE

cubero
La campanya electoral clarament ha començat i els periodistes mes afins a Sandro Rosell i Bartomeu afinen les plomes.
La primera en disparar amb bala ha estat na Cristina Cubero intentant desprestigiar Laporta comparant-lo amb la Belen Esteban pel seu sobrepes.
Pero la periodista ha anat mes enllà, taspassant la barrera d’allò que és subjectiu o no i passa a alimentar rumors prefabricats que nomes busquen fer por al soci i mal a en Jan. “Me preocupan y muchisimo las amistades de Laporta” e insinua que en Jan es deixaria vendre l’ànima al diable i vendre el club a un multimilionari com Peter Lim que segons ella no es conformaria en esponsortizar la samarra blaugrana sino que voldria fer-se amo i senyor del club.
Sembla que molts tenen por. I s’ha obert la veda. Saben que el que funciona millor són les insinuacions malintencionades i sense cap fonament que acaben per convencer a molta gent…

Godall l’acusa de ser una perica infiltrada
Godall ha reaccionat a twitter de forma contundent: “Em donen ganes de pagar’li la campanya a Laporta despres de llegir a aquesta perica infiltrada”.
Quan Laporta valori si presentar-se o no ja sap quin infern li espera. Caldra saber si valdra la pena tornar a sotmetre’s a un linxament públic sense proves altre cop perquè aixo a nivell personal passa factura. I més encara quan saps que Laporta és innocent i ha estat exculpat de totes les demandes rebudes. No com d’altres..

Lectures 3598 vegades per 937 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY