SHARE

Es diu que Florentino Pérez està negociant una operació econòmica d’altura a través de la comercialització del nom del seu estadi amb algun grup empresarial de Qatar. S’especula que el nou estadi passaria a anomenar-se “Emirates Bernabeu” i això suposaria uns ingressos extraordinaris per l’entitat presidida per Florentino Perez.  Ho trobo bé però, dues diferències entre l’operació que pretén portar a terme Florentino Perez i la que va executar Sandro Rosell com a President del Barça.

1. El soci del Madrid tindrà veu i vot en la decisió final, el del Barça no. Tal com explica el diari Mundo Deportivo en el seu article d’ahir, Florentino Pérez pretén plantejar per iniciativa pròpia la decisió definitiva d’aquesta acord a l’Assemblea General de Socios del Real Madrid. Florentino Pérez en un exemple de transparència i é conscient que el Real Madrid pertany als socis blancs, no vol prendre una decisió emocionalment tan simbòlica per a la institució blanca sense el consentiment dels seus socis.

En canvi, Sandro Rosell va prometre durant la seva campanya electoral que si ell era president del club algun dia, preguntaria al soci qualsevol acció estratègica sensible o important abans de dur-les a terme. Rosell va prendre la segona decisió més polèmica del seu mandat i no ha gosat posar-la a votació. Quan se li ha recordat al President el que va prometre durant la campanya electoral, s’ha limitat a recordar que els Estatus permeten que els socis poden aconseguir 85000 firmes per posar qualsevol tema en l’ordre del dia de l’Assemblea, perquè es posi a votació. En resum, que Sandro Rosell no té la menor intenció de portar aquest tema a l’Assemblea i la seva promesa també ha estat una nova presa de pèl. Ens pot agradar més o menys, però les coses són com son.

2. El tractament mediàtic a la premsa esportiva juga amb la doble moral. El diaris Mundo Deportivo i Sport defensaven a capa i espasa la decisió de Rosell en l’acord adquirit amb la Qatar Foundation ignorant totalment el debat que s’estava generant entre la massa social. Quan el Mundo Deportivo tractava ahir la notícia de l’Operació Emirates Bernabeu parlava de “Florentino es ven el Bernabeu”. Trobo a faltar el mateix tractament pel tema samarreta amb la Qatar Sports Investment: perquè llavors Sandro Rosell és un gran venedor i Florentino un venut?

Font: www.elmundodeportivo.es

Lectures 1578 vegades per 497 lectors

Comentaris

10 COMMENTS

 1. No es el mateix vendre el nom del estadi que posar publicitat a la samarreta. Quina merda de periodisme feu aqui?
  De veritat es patetic que intenteu carregar-vos el Barça per rabia de que Rossell guanyes les eleccions de forma legitima. Ja hi haura tems a criticar-lo pero destruir per destruir i crear aquest mal rollo de veritat feu pena.

 2. Lo de Rosell és pitjor, molt prometre que les decisions s'han de prendre entre tots els socis i llavors el paio ignora al soci. Todo para el pueblo sin el pueblo!

  Pau, l'únic que et carregues el Barça ets tu, volent silenciar qualsevol opinió diferent a la teva, o quan és diferent a la teva ja és anar contra el Barça. Deixa de dir collonades i argumenta en comptes de desacreditar i insultar, que segur que les teves paraules donen per més.

 3. Jo crec que ihá mas-sa periodista capçigrany que sembla que defensin a la caverna mediatica mandrilera en detriment de en Rosell aquets personatje no es sant de la meva deboçio pero el que si está clar es que mira molt més per la entitat ih el Club que en FLORENTICAPO que contal de intentá desprestigiarnos arruinarnos ih guanyarnos Vendria la seva ANIMA al mateix DIAB-BLE contal de fense hombre sembla mentida que siguen tan derrotistas amb algo que es nostre ih ah sabentment que desde la meseta sempre están maquinant la forma de guanyarnos sigui de la forma que sigui, ROSELL continui amb el seny pero imposis devant de aquestos mesetaris manipuladors ih malgepats.ENDEVANT BARÇA HI VISCA CATALUNYA LLIURE DE PERIODISTAS CAPÇIGRANYS I MAL GEPATS AGOREROS IH ANTICULES.

 4. Jo respectaria la decisió de Rosell si l'hagués sotmés a votació popular, hagués quedat bé, seria fidel al que va prometre i la decisió soberana seria dels socis. Però no ho va fer i per mi això el deshonra i el que diu l'Anna és del tot cert.

 5. Calamity Rosell i la democràcia.

  Per fer fora al Johan Cruyff si que volia consultar al sozi.

  Ser l'artífex del Dream Team, portar la filosofia Futbol total al club; al primer equip i a les categories inferiors.
  Fer del Barça un equip guanyador i optimista enlloc de perdedor.

  Després se l'assesor del millor president de la història del Barça (Gràcies a que li va fer cas i va portar el Frank i el Pep retornant la filosofia Cruyff.)

  Però per tacar la samarreta amb la fundació d'una Dictadura i cobrar pasta gansa en comissions això no cal consultar-ho ja que la junta Laporta ja havia tingut aprovació del sozi el 2004 (El Club era la ruïna total no com ara el 2º equip amb més ingressos del món i sense cobrar per publicitat a la samarreta)

 6. Com sempre se vos veu el plumell anti Rosell, quina pena, estaría be que quan escribiu consulteu abans com està el tema dels socis. Al Madrid el soci pot dir missa, que l'amo es Florentino, aquí qui mana es l'assamblea de socis, que per cert es farà aquest any, per tant, si volen tirar enrrera la decisió de la publicitat, podràn, a Madrid, no. Ja se que el tema es buscar, quelcom per atacar Rosell, pero, mireu de buscar alguna cosa amb criteri. Per cert, vau criticar Laporta quan va fer president d'honor, Cruyff sense comptar amb el soci, ho com sou pro-Jan, ara no toca????
  Recordeu, qualsevol, cosa que face Rosell i li vulgueu criticar, el que estaba abans(Laporta) ho haurà fet pitjor, segur. Apart que no crec que Rosell, pugue sortir "borraxet" a una disco, almenys aixó ho hem millorat.

  • Però Jordi la manipulació del diari Gol va ser vox populi aquell dia i va còrrer per tot internet, no és ni va ser exclusiva de Racoblaugrana, el diari ARA ho va treure en titulars. No et facis mala sang…

  • jordi veig que no estas ben informat, el reial madrid no es una SA esportiva, es un club que pertany als socis, van elegir florentino per votació fa dos anys, igual que el barça i el bilbao i cada any fan una assamblea. I va ser Rosel qui va dir que el soci hauria de poder opinar de tot, que el club pertany als socis ere un dels seus lemes de la campanya i per tant es un engany vers als socis que una de les decisions mes importants de la historia del club, aquesta si que ho es, el soci no ha pogut opinar. A l'assamblea d'aquest any els socis no ho podran votar ja que la junta no ho portara a votació. Per cert a l'ultima assamblea aquesta junta ja havia decidit posar publicitat, per que no va demanar permis?. Transparencia ( ara tot es confidencial, due diligence, contractede qatar, contracte de guardiola) i opinio dels socis. (ja em diras en quin tema han pogut opinar els socis apart de porta laporta als tribunals). I aquest no es un tema de ser pro o anti es un tema que l'actual president ha enganyat tothom qui li ha votat i a mes esta embrutant l'imatge del barça dient mentides rera mentides.

LEAVE A REPLY