SHARE

Josep Mussons va liderar la celebració ahir d’un homenatge a la Masia per celebrar i reivindicar el gran treball que s’ha fet durant tants d’anys a Can Barça i que tans bons fruits ha estat donant al club. Va ser un acte al que van assistir-hi els principals instigadors de la Masia durant els seus primers anys de la seva Fundació, convidant a l’acte homes bandera de la pedrera com Guardiola, Guillermo Amor i companyia, la flor i la nata de la premsa escrita i la directiva de l’època de Nuñez i de la de Rosell.

Però no tothom va participar en l’acte d’homenatge a la Masia. Alguns perquè van declinar la invitació, com el cas de l’ex-President Nuñez. D’altres varen ser ignorats i no van ser ni tan sols convidats, com és el cas de l’ex-President Laporta o d’altres figures rellevants de la Masia durant els darrers 7 anys. Sense parlar és clar del gran nombre de professionals vinculats al futbol base del Barça que han dedicat els millors anys de les seves vides a fer crèixer els autèntics cracks que tenim avui en dia i que tenen un punt en comú: haver treballat sota el mandat de Joan Laporta. Encara diria més, la raó que sospito darrera la decisió de seleccionar uns convidats i no els altres és d’amiguisme: tots els nunyistes i sandristes, ahir eren presents a l’acte. Una forma eloqüent de tergiversar la història del barcelonisme i fer creure que tot el que va precedir a Laporta va ser meravellós i tot el que va fer Laporta va ser horrorós. Tots els sospitosos de Laportistes no van ser ni convidats, va ser molt lletja l’actuació d’un dels creadors de la Masia, Josep Mussons, jugant a ser jutge i part de qui ha fet el bé pel Barça i qui no i més encara quan es parla de la Masia.

Des de la presidència de Laporta mai tants jugadors de casa de tanta qualitat se’ls va donar l’oportunitat de pujar al primer equip i triomfar. Això es deu al fet que els professionals que durant aquella època van treballar el futbol base van fer una feina excel.lent. No vull dir amb això que anys enrera, no s’hagués treballat bé, ans el contrari, tots els professionals d’una època i una altra mereixien ser ahir a l’acte homenatge de la Masia.

El que és encara més trist és que mitjans convencionals com l’Sport ignorin aquest fet i que ni se’n facin el mínim ressó. Mentre alguns professionals com Jordi Pueyo, que ha deixat molts dels seus millors anys veien crèixer la flor i nata de la pedrera i que ha estat un actiu important en la formació d’aquests nanos que avui en dia són cracks, han vist l’homenatge des de casa, llegint-lo a la premsa escrita amb una tristor patent. Si un acte no representa tot el barcelona i fa mostres de segregració no hauria de tenir la cobertura mediàtica que va tenir.

I això que ens deien que des del dia que Rosell va entrar a Can Barça “Tots erem el Barça”…una vegada més es demostra que no.

Des del racoblaugrana.com volem reivindicar i homenatjar a tots els Jordi Pueyos que també han dedicat els millors anys de les seves vides al futbol base blaugrana.

Lectures 1015 vegades per 353 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

 1. molt bon article i bona reflexió. I no oblidem que el punt d'inflexió va ser quan algu va decidir que tots els equips juguessin de la mateixa manera. Jo crec que no hi han Rosellistes, es un personatge molt mediocre, tots forman part de la familia nuñez i aquests que hi han ara son els seus fills.

 2. La masia la canvia al Johan Cruyff.

  Importar el model Ajax al Barça amb retocs personals del Johan ha sigut la clau.

  Ell va apostar amb els del planter més que cap altre abans.

  I que poses a 2 tècnics cadells seus com el Frank i el Pep que han mamat la mateixa escola i han sigut jugadors de cantera que han pujat a un gran equip ha sigut la clau de la continuitat del model millorant-se i posant-se al dia

 3. @ADMIN me parece que en el pelikano os dedican un artículo hoy http://www.pelikano.es/masia-homenaje-laporta/

  La celebración el pasado lunes de una comida de ex tutores, ex directivos y personal de la Masia en la propia Masia ha promovido, como se esperaba, una pequeña dosis de artículos indocumentados sobre el fondo y la forma del acto, al que se ha pretendido calificar de homenaje sectario y al que no se invitó a colectivos de determinadas épocas. En algunos medios se ha subrayado el hecho de que no hubiera personas representativas de la era Laporta en dicho acto. La reflexión sólo puede proceder de la voluntad exclusiva de manipular, engañar y desinformar o bien de la más supina ignorancia.

  Pero es raro que no os señalen directamente como hicieron en alguna ocasión anterior ¿Será que habeis crecido y que os tienen "miedo"? Lo digo porque se suelen atrever con periodistas individualmente (Badia, Finestres, etc) y con blogs pequeños(rival petit) pero nunca con blogs grandes como el Diario Yoya

  ¿Tienen miedo los pelikanos a blogs grandes? ¿Respondereis vosotros (racoblaugrana) a este artículo aunque no os nombren? Queremos saber!!!

  • Jaja!
   Lo hemos leído, Pero no nos hemos dado por aludidos ya que nosotros nunca relatamos que el homenaje lo organizara la junta, que es el eje de su articulo denunciando la presunta manipulación. Y en lo que respeta a la exclusión de personajes de la era laporta, no es una suposición, es una realidad porque éstos lo denunciaron en facebook ayer. Será el Rosell que habrá dado un telefonazo a Perearnau para que salga a prender fuego contra todo lo que no sea EL NODO.

   Lo que le pasa al NODO es que la exclusión del laportismo, tal como ya hizo el diario Gol en su foto del otro día, lo ha convertido en tal proceso de naturalización, que cuando dices algo al respecto manipulas y etc…

   Coincidimos contigo al 100% con lo del Diario Yoya! Gran blog! Y lo seguimos a diario y muchas veces desde hace tiempo! DE lo mejor!

LEAVE A REPLY