SHARE

Ho ha dit a twitter. No se n’ha pogut estar. Segurament, després de llegir l’article de na Cristina Cubero “Ziga Zaga Oi oi oi oi” que destilava càrregues d’odi no insospitades sobre la figura de Pep Guardiola després de la derrota del Bayern al Camp Nou (i que no penso ni citar per no donar-li ni una visita)

I és que la única periodista catalana que s’ha rebel.lat contra aquells que diuen que són del Barça perquè sino ningú els llegiria i que fan de la victòria del Barça una humiliació constant sobre la figura de Pep Guardiola.

danae boronat

I és que aquells que pretenen fer creure que són del Barça però quan són preguntats sobre finals entre Barça i Espanyol diuen que volen que guanyi el futbol porten temps esperant un moment així, per confondre el soci i fer-li creure que en Pep era un enemic.

En Pep és un dels nostres i sempre ho serà. I ha fet més pel Barça que aquells que farden (falsament) de les ampolles de cava que realment no van corren per cap grup de comunicació el passat dimecres. Perquè en Basté, ni en Pou, ni en Costa van celebrar la victòria culé com celebrarien una victòria sobre el Madrid a cap grup de comunicació. No farien sang de la desgràcia d’un altre culé com en Pep.

dagoberto

I avui la Danae ha dit prou. Ho ha dit obertament. Sense pèls a la llengua. Li fa vergonya llegir articles contra Guardiola. I ha dit el que pensa la majoria del barcelonisme: que ja està bé de fer articles com aquest, de fer confondre l’odi personal de certs personatges contra Pep en un suposat odi del soci sobre Guardiola i de remoure la memòria dels morts i fer-los partícep de la suposada venjança.

cubero

Deixeu en Tito en pau que és ell no era així. Ell era un home que no volia mal a ningú. I va deixar molt clar que no volia que s’utilitzés ni la seva persona ni la seva memòria per atacar mai ningú.

Els que diuen que són del Barça perquè sino ningú els llegiria, i que fan creure que saben com es sentiria en Tito, deuen haver-lo enfadat de debó allà on sigui, descansant eternament…

Com diu la Danae, després direm de la Caverna…però el pitjor és a casa.

Lectures 9829 vegades per 2666 lectors

Comments Closed