SHARE

Quique Guasch confirma a la seva columna setmanal al Diario Gol que les renovacions de Pep Guardiola i Dani Alves no pinten gens bé. Tots sabem que Diario Gol és la mà dreta de la directiva i sol tenir informacions molt puntuals sobre el que passa a Can Barça de primera mà, la gent de Gol han tret exclusives sobre coses que han passat a Can Barça molt abans que les fessin públiques molts mitjans de comunicació com Mundo Deportivo i Sport.

Sobre la renovació de Dani Alves,  Quique Guasch comenta que el Barça no li pensa donar els 6 milions d’euros nets que el jugador demana. Guasch afirma que les desavinences es troben tant en el tema del salari fixe com en el del variable. La solució no sembla gaire viable, ja que segons la Comissió Econòmica no es poden comprometre les estructures salarials del club.

Pel que fa a la renovació de Pep Guardiola, Guasch tampoc és gaire optimista. Desmenteix les informacions publicades pel diari Sport on s’afirmava que la renovació de Guardiola s’estava a punt de firmar i que era qüestió de dies. Segons Guasch encara s’han d’iniciar els preparatius per tractar la renovació. Textualment afirma “tot està per fer.  La història pot ser més complicada del que alguns la pinten”.

Tan de bo Quique Guasch s’equivoqui en el cas de les dues renovacions.

Què en penseu?

Lectures 7383 vegades per 1982 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY