SHARE

lluis mascaro

Les paraules d’Andoni Zubizarreta aquesta nit al Camp Nou negant els rumors que situen a Valdés fora del club, han obtingut resposta de Quim Domènech. El periodista català va ser el que va explicar que el porter de l’Hospitalet ha decidit que la seva etapa a Can Barça s’ha acabat…

Quim Domenech ha dit avui que es reafirma en tot el que va dir ahir a la nit i que té constància que l’entorn de Valdés té clar que el porter de l’Hospitalet ha decidit deixar el club.

Els periodistes Lluís Mascaró (Sport) i Cristina Cubero (MD) han confirmat que Quim Domenech no ha mentit i que avui s’ha viscut un dia intens a les oficines de Can Barça. Cubero ha explicat que “El Barça serà un equip senyor i no deixarà que Valdés surti malament del Barça”.

Mascaró ha explicat que el club vol intentar fer una contra-oferta a Valdés però el que no queda clar és si el de l’Hospitalet està disposat a escoltar-la. “El Barça vol que Valdés es quedi un any-any i mig mes per formar un altre porter” – ha sentenciat.

Domenech ha dit que Valdés no vol perjudicar el Barça i per tant vol que el club tingui el temps suficient per trobar-li un substitut.

Lectures 6573 vegades per 1416 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY