SHARE

El Barça ha decidit no entregar l’acte de la junta on es va aprovar el pacte en el cas Neymar i Manifest Blaugrana impugnarà els acords de la junta en aquella reunió. El club blaugrana ha decidit no donar accés al col.lectiu al document on la junta aprovava l’acord amb la Fiscalia i el col.lectiu de socis blaugranes impugnarà davant el Tribunal de l’Esport  els acords de la junta en aquella reunió, alhora que manté el procés d’adhesió a la Denúncia de l’acord a la Comissió de Disciplina, que no acaba avui sinó que s’allarga fins el proper dilluns.

Tal i com Manifest ha deixat clar amb la carta del club a  les xarxes, el Barça no ha donat l’acta al col.lectiu, doncs considera que l’article 10.8 dels estatuts respecte a la informació als socis queda complert amb la compareixença del president del passat dilluns i amb el comunicat publicat de la mateixa.  En virtut a aquest fet,  el col.lectiu Blaugrana ha decidit impugnar davant el Tribunal de l’Esport els acords d’aquell a junta, i sobretot l’acord al cas Neymar.

Per aquest motiu, Manifest també alarga el termini per sumar-se a la Denúncia a la Comissió de Disciplina del Barça, que expirava dijous a la tarda i que s’allarga fins el proper dilluns. A més el col.lectiu ha impulsat una enquesta a Twitter per saber si s’está d’acord amb el pacte, que de moment desaproven prop del 95% dels que han votat. 

La carta del club a Manifest BlaugranaLes tuits de Manifest


L’article dels estatuts referit a aquest tema


La enquesta a TwitterLectures 2103 vegades per 554 lectors

Comments Closed