SHARE

La RFEF de futbol vol homenatjar Xavi Hernandez pel seu partit número 100 amb la Selección Espanyola i vol fer-ho jugant el partit de classificació per l’Eurocopa de la Selecció nEspanyola contra la República Txeca al Camp Nou.

Perquè això pugui passar la RFEF necessita una petició formal de la Federació Catalana per tal que es gestioni l’organització d’aquest partit al Camp Nou. El FC Barcelona també hauria de donar el seu permís corresponent.

Els interrogants a hores d’ara són clars: la junta gestora de la Federació Catalana que dona ple suport a l’oficialitat de les Seleccions Catalanes donarà suport a acollir un partit d’Espanya al Camp Nou? I en cas que si, el Barça i Sandro Rosell cediria el camp a la Selección Espanyola?

Què en penseu? Què faríeu?

Lectures 5639 vegades per 1378 lectors

Comentaris

11 COMMENTS

    • RT @unracoblaugrana: Top lectures en 24h – La RFEF vol homenatjar Xavi amb partit de la Roja al Camp Nou #puntopelota #laroja #frac1 ht …

  1. (no soy Catalana, ni Española) Pienso que seria bonito un homenaje a Xavi en Catalunya, mejor ahí que en Madrid. Pero, no se que implica prestar el Nou…

LEAVE A REPLY