SHARE

En una entrevista concedida al diari britànic “Daily Mail” l’assessor del President Sandro Rosell i ex-jugador i tècnic del Barça, Carles Reixach, ha afirmat que serà difícil fitxar Cesc no només pels diners que podria costar si no també pels jugadors de la pedrera que pugen amb força. Durant l’entrevista, Reixach argumenta que la marxa de Cesc (així com la de Piqué) es va produir per culpa d’entrenadors com Van Gaal, que en el seu moment no van donar oportunitats als jugadors més joves.

Tot i això, Reixach considera que Cesc va assumir la seva marxa i va comunicar al club que volia marxar, en una decisió personal seva, ningú el va forçar, però Reixach insisteix que en aquella època entrenadors com Van Gaal preferien fitxar jugadors holandesos en comptes de donar oportunitats als de casa: “Quan en Johan i jo vam ser els entrenadors del Barça, sempre donàvem oportunitats als més joves, tal com fa Pep Guardiola. Altres entrenadors de fora preferien portar jugadors del seu país”.

Rijkaard tampoc va saber valorar Messi

Reixach va una mica més enllà i critica també Rijkaard de no haver sabut valorar el potencial de Leo Messi: “Rijkaard tampoc va saber veure el potencial d’en Leo. Fins el dia del Gamper contra l’Inter no s’havia adonat  del futur que l’argentí tenia. A partir de llavors el va començar a alinear de forma regular juntament amb Ronnie i Etoo”.

Llegiu l’entrevista sencer al Daily Mail

Font: Daily Mail via @fcbstuff

Lectures 8170 vegades per 2520 lectors

Comentaris

7 COMMENTS

  1. Que yo sapiga a la segona etapa d'en Van Gaal a Can Barça no va fichar cap Holandes, y si va donar oportunitats a joves de la pedrera com Iniesta y Victor Valdes que els dos van debutar amb Van Gaal y el Cesc com va Marxar per culpa de que el Van gaal no li donva oportunitats si a les hores en Cesc tenia 15 o 16 anys, tots coneixiem la fama de Reixach de gandul, pero no coneixiem la fama de Mentider por que tot el que diu en aquest article us una gran mentida.

  2. El beneit del senyor Rexach no sé com el poden tenir per un tio serios. No sap ni parlar català, no me'l vull imaginar parlant en anglès: per fer un sketch del crackovia segur.

LEAVE A REPLY