SHARE

Tutumlu ha fet una roda de premsa avui per denunciar que segons ell “pressumptament” Laporta va robar 8,2 milions d´euros del club. Cal recordar que no és la primera denúncia que Tutumlu ha interposat a Joan Laporta per aquest tema, i la primera d´elles, el jutjat d´Instrucció de Barcelona ja la va desestimar. De manera que la paraula “robar” hauria d´anar acompanyada de “pressumptament”, ja que fins que el jutgi no dicti sentència, l´agent de futbolistes està calumniant Joan Laporta.

Segons Tutumlu “Laporta va cobrar una comissió de 3 milions
d´euros que va rebre d´una transferència a una compta del seu despatx (Laporta & Arbós) del BBVA des de un banc suís

Tutumlu ha interposat una demanda que ja ha estat admesa a tràmit. No és la primera, com hem dit abans, la primera ja va ser desestimada pel jutge.
Tutumlu va més enllà i acusa Laporta d´estafar a determinats jugadors de futbol entre ells Puyol, Messi, Etoo i fins i tot Cristiano Ronaldo.

Denuncia que després de tornar d´Uzbekistan, Joan Laporta va adquirir la propietat de la Infanta Elena a Barcelona per una quantia propera als 3 milions d´euros.

Tutumlu diu que Joan Laporta el va retirar de la suposada operació i va col.locar en el seu lloc com intermediari a Joan Patsy.

Tutumlu diu que no es tracta d´una qüestió de diners, sino d´honor. La pregunta punyetera és: perquè fa una roda de premsa una setmana abans de les eleccions? Perquè una persona amb tant d´honor insisteix en cobrar el 10% d´uns diners que segons ells són “robats”?

Què en penseu?

Lectures 701 vegades per 287 lectors

Comentaris

4 COMMENTS

  1. ja han conseguit el que volien, que la demanda de Laporta a Rosel quedi en segon pla informatiu. Es casualitat que avui també torni a sortir aixo. Una prova mes de quina força tenen las mass media. Prefereixen donar informació a un fosc personatge que a un ex-president del barça.Ara mes que mai força Jan.

  2. Home la roda de premsa de Tutumlu ja estava fixada abans que la de Laporta. De totes formes, el tema de fons és el de sempre: tothom senyala amb el dit Laporta, quan l´únic que ha fet un jutge és admetre a tràmit una demanda. Ja en va admetre una altra abans pel mateix tema. Al final la va desestimar per falta de proves…

    Mentrestant tots els mitjans de comunicació sentencien laporta com si fos culpable….tira merda que alguna cosa queda….

  3. Els que manen a Espanya i els seus venuts catalans controlen els mitjans de comunicació. Donen cobertura al que els interssa i van tots a pel Laporta

LEAVE A REPLY