SHARE

Tito Vilanova va ser entrevistat ahir al vespre pel programa Tu Diràs de RAC1 d’en Pou i avui pel diari Sport , apart de comentar el tema estrella del dia anterior: la renovació d’en Pep i la seva fins el juny de 2012. Tito Vilanova també va comentar certs temes de l’actualitat blaugrana com la visita al Vaticà o com la renovació d’Alves.

Sobre la renovació de Dani Alves Tito Vilanova va explicar que: “Dani Alves és el millor lateral dret del món, per tant entenem que el jugador brasiler vulgui lluitar per tenir el millor contracte i entenem també la postura del club, però segur que sabrà fer l’esforç necessari per renovar-lo”. Queda clar que tant per Guardiola com per Tito Vilanova Dani Alves és un jugador indispensable i que s’ha de quedar a Can Barça, la pilota és al terrat de la directiva.

Sobre l’audiència del Papa Benet XVI a la Selecció Espanyola dos dies abans del partit de quarts de final a l’Emirates Stadium contra l’Arsenal, Tito Vilanova va comentar que li semblava una “broma de mal gust”. Tot i que s’apunta al fet que ni el club ni el cos tècnics es trobin massa còmodes amb aquesta situació, intentaran trobar la via possible perquè els jugadors puguin desplaçar-se al Vaticà i evitar una nova polèmica.

Font:

Tu Diràs de RAC!

Nombres propios de Tito Vilanova del diari Sport

Lectures 4252 vegades per 1305 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY