SHARE

En una entrevista concedida a la revista Dir Emotions Xavi Hernàndez torna a fer un repàs a l’actualitat blaugrana tocant temes com la pilota d’or, la unió del vestuari, la Selección Española i la Selecció Catalana i la seva passió: el futbol.

Donat que darrerament Xavi toca sense miraments els temes de les seleccions, en aquesta entrevista surt al pas dels que dubten del seu compromís amb la Selección Española i es reafirma dient que és un orgull jugar amb la “roja”. Explica també que jugar un Mundial és la hòstia, però matisa que per ell també és un orgull jugar amb la Selecció Catalana. Reivindica que sempre que el cridin hi anirà amb totes dues.

La desunió del vestuari arran de la pilota d’or
Xavi explica que el club està més unit que mai, encara que des de la Caverna Mediàtica intentin inventar polèmiques absurdes en temes com els resultats de la Pilota d’Or. Creu que aquests intents de desestabilització de la Premsa Mesetària venen per “Tot el que guanyem i en la forma ho fem. Ens fan molta gràcia tots aquests intents de desestabilització.”

Privilegiat per dedicar-se al futbol en el club que estima
Xavi considera que és un privilegiat entre la població: “Cobro una fortuna per jugar al futbol i a més a més ho faig a l’equip que jo estimo. Què més puc demanar?”

Sobre Pep Guardiola
Hi ha molta gent capacitada al món de futbol, però no tothom sap transmetre el coneixement i fer pedagogia de la manera que ho fa en Pep. Sap treure el màxim rendiment de cada un de nosaltres.”

Lectures 4588 vegades per 1153 lectors

Comentaris

7 COMMENTS

  1. Bé, hem de respectar la seva opinió, no tothom jugaria només amb la catalana, aquesta també és una realitat del nostre poble…no?

  2. Home no se'l pot criticar. A dia d'avui no pot riar. Com el Pep en els seus moments etc.

    El dia que siguem un Estat ja podrà decidir i triarà Catalunya.

    A la roja i guanya diners prestigi internacional etc…

    El Boban i mitja selecció croata bé que jugaven amb Servia abans de ser un Estat. No ho sentien com els Servis però tampoc podein triar.

LEAVE A REPLY