SHARE

img_6880L’Assemblea de Compromissaris del Barça votarà demà un pacte parcial amb 11 ex directius per retirar l’Acció de Responsabilitat.Tot i les informacions dels darrers dies,no hi ha hagut unanimitat i la junta presentarà un pacte amb Zurich que no inclou l’ex president Joan Laporta,

Els ex directius que han firmat el pacte són d’Albert Perrin, Josep Anton Colomer, Jacint Borràs, Joan Boix, Jordi Torrent, Magda Oranich, Patrick Auset, Alfons Godall, Alfons Castro,Josep Cubells i Jaume Ferrer.En total 11 dels 17 implicats i als que al final no s’unit Maria Elena Fort,Xavier Bagués ni Josep Ignaci Macià, que fins ahir algunes informacions apuntaven com a possibles firmants.

Entre els que sempre han estat contraris i per tant no han signat són Rafael Yuste,Xavier Sala i Martin i Joan Laporta. Respecte a l’ex president i tot i algunes informacions, la seva postura no ha variat en tot aquest procés, i no és altre que esperar la decisió del recurs el proper 12 de gener.

El pacte que presentarà la junta amb l’asseguradora seria segons algunes informacions per 5-6 milions,una quantitat que coincideix amb els diners pagats pel club per tancar el cas Neymar. Aquest fet no és una coincidència doncs fonts consultades per Racó Blaugrana afirmen que l’asseguradora no pagarà al club més de 2,5 milions d’euros.

Per tant la xifra filtrada als mitjans, sense confirmació oficial, té la clara intenció d’equiparar l’acord al que la junta ha firmat per exculpar Rosell i Bartomeu i culpar el Barca al cas del brasiler.De fet,aquest cas de Neymar tambè podria suposar en un futur una acció de responsabilitat similar a l’actual.

Veurem com es desenvolupa demà el tema a l’Assemblea i després quina és la decisió sobre el recurs del club a la primera sentència favorable als ex directius.

Lectures 7733 vegades per 847 lectors

Comments Closed