SHARE

Abidal-posa-Alves_TINIMA20130407_0138_18Eric Abidal nega qualsevol tipus de conflicte amb el Barça. El francès fou entrevistat pel programa de Catalunya Radió “Tot Gira”, on a més de parlar del club , ho va fer de Dani Alves o del missatge del dia de la Diada de Catalunya.

La relació amb el Barça

“No tinc cap problema amb ningú, crec que es van equivocar en les paraules que vaig dir. Amb el club no he tingut problemes, tinc un acord amb el club per ser director general de les escoles Barça al món i segurament l’acceptaré. No era per dir que tenia problemes, vam firmar papers, contractes abans de la meva recaiguda, el què diu i pensa el Barça és cert i el què dic jo també, no tinc problemes amb ningú”.

La relació amb Dani Alves

“Tinc molta relació amb Dani Alves que porta el meu número. La història amb el Dani va més enllà de la samarreta, ell ho sap, pel tema del trasplantament, ell també em va voler donar el fetge” (els metges no el van deixar al ser un jugador d’elit).

El seu missatge el dia de la Diada

“Vaig posar un missatge al Twitter per a Catalunya, i també era el dia del meu aniversari. Era el moment per publicar la fotografia. Durant la setmana, l’Emili Ricart em va explicar la història de Catalunya”“He passat 6 anys espectaculars a Catalunya amb molt bona gent, no diré que sóc català però volia jugar al Barça i em van recolzar molt. La meva filla petita és catalana, va néixer a Barcelona, les meves filles parlen millor el català que el castellà”.

Interès per conèixer la historia de Catalunya

“L’Emili és molt amic meu, de tant en tant ens enviem missatges. Em va explicar la història de Catalunya, per què vol la independència, el què va passar amb Franco…Un estranger quan arriba a Barcelona vol saber la història, era important per a mi conèixer el passat per explicar-lo als meus”.

L’estat del Tito

“Va ser difícil, recordo l’última roda de premsa, ell m’entenia, la seva recaiguda per a mi era com tornar enrere, li he donat ànims, per a mi és una persona molt important, un entrenador i una persona molt gran. Em va enviar un missatge fa poc, que estava de vacances, fent tractament, que estava fort i que aguantava, és difícil, li he donat forces, el tractament és 50% mental”.

La seva relació amb Guardiola

“Hi va haver la possibilitat de jugar al Bayern, però el Pep no mana i la directiva no va voler córrer el risc i no va anar més enllà”.“No hi mantinc molt contacte, el saludo per mitjà de Ribery, em va enviar un missatge perquè estava content per mi, va parlar amb Ranieri recomanant-me. Li he enviat un missatge agraint-li tot això, també estic feliç per ell”.

La seva relació amb Tito i Pep

“Jo coneixia la situació de Tito, complicada, i ell no sabia si seguiria, no volia dir que amb Tito no i amb Pep sí. Jo he viscut els 6 anys amb el Tito i els 4 amb el Pep, però ells tenen una manera diferent de parlar les coses, el Pep és més directe, el Tito una mica menys, per això vaig dir el que vaig dir. Sempre tens més bona relació amb uns entrenadors que amb altres. Però no tinc problemes amb ningú”.

Estarà al Clàssic

“Assistiré al Camp Nou, per veure el Barça-Madrid”.

 

Lectures 2472 vegades per 691 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY