SHARE

Abidal és, juntament amb Pinto, l’únic jugador de la primera plantilla que acabava contracte el 2012

Éric Abidal no ha rebutjat la proposta de renovació del FC Barcelona tal i com va anunciar ahir ‘COM Ràdio’. El mitjà de la ciutat comptal argumentava que el jugador francès no havia acceptat l’oferta perquè no li convencien ni la durada del nou contracte ni les seves condicions.

El cert és que les negociacions estan aturades perquè Abidal, que acaba contracte el 30 de juny del 2012 –com Pinto– està estudiant l’oferiment culer. Ho ha explicat el seu representant, David Venditelli, a la segona edició de La Graderia d’ ‘Onafm’. “Donarem una resposta cap al mes de desembre” ha anunciat el representant.

La proposta de renovació que el Barça ha presentat al futbolista francès és per una temporada, fins al 2013, i amb opció a una segona segons els partits jugats. L’acord no és una qüestió econòmica, sinó de durada del contracte. Tal i com ‘RacóBlaugrana’ va anunciar a principis d’any, Abidal prefereix una renovació per dos anys, fins al 2014, que molts diners. “La meva renovació serà fàcil. No vull més diners, només vull anys. Em vull quedar al Barça fins al 2015” va dir fa uns mesos en declaracions a ‘Catalunya Ràdio’.

Poc temps abans, el defensa, que complirà 32 anys el proper 11 de setembre, explicava en una entrevista a ‘El Mundo Deportivo’ que el Barça seria el club que el veuria retirar-se del futbol professional. El francès afirmava que si el club no li feia cap oferta, penjaria les botes aquell mateix any. Aquesta situació és difícil d’imaginar, les dues parts miren en la mateixa adreça. Barça i Abidal volen seguir junts però ara mateix la renovació està estancada.

Lectures 1926 vegades per 710 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY