SHARE

abidal envia anims a tito vilanovaEric Abidal va tornar a entrenar-se amb el FC Barcelona quasi 6 mesos després de recaure del seu càncer de fetge. Els metges li havien concedit l’alta mèdica perquè s’incorporés a la rutina del grup i Abidal estava content.

L’alegria però, li va durar poc, ja que hores després va saber que el seu entrenador, Tito Vilanova, també requeia del seu càncer.

Ningú com l’Abidal sap els moments d’angústia que passa una persona com Tito Vilanova quan li comuniquen que ha de tornar a fer front al càncer.

És per això, que el jugador francès va publicar un missatge al seu mur de facebook, per fer saber a tothom que “no pot deixar de pensar amb en Tito”. Al final, els jugadors de futbol, per molt idolatrats que els tenen alguns pel que fan sobre el terreny de joc, són persones i passen per les mateixes circumstàncies de la vida, com tots.

Aquí teniu el missatge d’Eric Abidal al seu mur de facebook

Confirmo que m’he reincorporat als entrenaments amb el grup. Espero tornar ben aviat als terrenys de joc, però no puc deixar de pensar en el nostre entrenador, Tito Vilanova: li desitjo molts d’ànims a ell i la seva família

 

Lectures 1982 vegades per 615 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY