SHARE

roda premsa comiat abidalAbidal marxa perquè vol seguir jugant i respecta la decisió del club. La roda de premsa de comiat d’Abidal ha tingut lloc aquest matí a l’Auditori 1989, on amb el defensa han comparegut el president Rosell i Zubizarreta, en una sala repleta de periodistes i amb tots els seus companys a primera fila.

L’acte s’ha iniciat amb el parlament del president ,qui va voler destacar que “Abidal sempre tindrà les portes obertes del Barça”, a més d’anunciar que el club li ofereix un càrrec per ser Director Tècnic de totes les escoles del Barça a nivell mundial quan Abidal es retiri. Després hi ha hagut paraules de Zubizarreta recordant alguns moments viscuts amb el futbolista.

Després fou el torn del defensa qui va dir que “és un dia complicat per mi, he jugat 6 anys al Barça, és l’experiència més forta de la meva vida. Gràcies als jugadors, als tècnics, als metges i fisio, gràcies a la meva família, al meu cosí. M’hagués agradat seguir jugant al Barça però el club no ho veu igual i ho he de respectar. Marxo però potser tornaré, perquè tinc una proposta interessant del club que he d’estudiar.  Gràcies a l’afició, gràcies a tos i Visca el Barça”.

Després d’un  emotiu vídeo amb jugades i moments d’Abidal al Barça, ha arribat el torn de les preguntes, que és on hem pogut saber més coses, sobretot de les intencions del francès més que de les raons del club per prendre la decisió, doncs Zubizarreta no les ha volgut explicar. Respecte al seu futur el francès ha explicat que “De moment tinc d’acabar el contracte amb el Barça, vull acabar de gaudir-ho,  no tinc ofertes. El més important per mi serà el darrer partit si el tècnic em posa”.

El francès ha volgut destacar que la seva  no és una victòria seva només , sinó que“La meva victòria és la victòria d’un grup,m’enviaven missatges i m’ajudaven molt”. Un grup que creu que persistirà en el llegat que pugui deixar doncs per ell serà  “La lluita, els títols, recordaran  l’equip que ho ha guanyat tot, perquè el més important és sempre l’equip”. També va enviar un missatge a l’afició dient que “Moltes gràcies per tot, sempre us portaré amb mi, sempre han estat molt pendents de mi i ajudant-me i per mi és un rècord molt bo”.

Respecte a quins moments recordarà més, el francès ha parlat de que “Hi ha molts moments: el primer partit, el dia de la detecció del tumor, la tornada, el gest de  l’equip i els capitans a Wembley,  i sobretot el dia d’avui”.Abidal no va amagar la seva decepció per no poder seguir al club blaugrana dient que “Jo pensava seguir perquè  he lluitat molt pel club per seguir aquí. He de respectar el que diu el club, jo ho accepto”.

Per la seva banda, Rosell va destacar la dificultat en prendre la decisió  a més de cridar a tota l’afició perquè dissabte vaguin al Camp Nou a acomiadar com es mereix Abidal. Per la seva banda Zubi va fer honor al seu passat de porter no explicant les raons per no renovar el francès i refusant totes les preguntes al respecte ,però si destacant que “no es decideix en una sola reunió, és un llarg procés”. A més de  defensar les paraules de Bartomeu ,quan va dir que renovaria, dient que” El  que ell explicava era que les portes del club estaven obertes com ara, però tot el procés et porta a prendre una decisió”.

L’acte va acabar amb una llarga i sonora  ovació de tota la sala al francès i Abidal abraçant-se un per un amb tots els seus companys i  membres del cos tècnic presents  a l’acte, en un primer  comiat al defensa que ha seguir dissabte al Camp Nou.

 

Lectures 2363 vegades per 616 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY