SHARE

imageAdama Traoré és un dels futbolistes amb més futur del planter blaugrana però ara el seu futur sembla més lluny que a prop del Camp Nou. L’extrem nascut a l’Hospitalet fa 19 anys té moltes novies per sortir del club blaugrana i  el Bayern de Guardiola es podria haver sumat  a aquesta llista segons RAC1, una situació que el podria situar més fora que dins el club, fruït de la poca confianca mostrada pel club i pel tècnic en la seva figura com mostra la seva no presència a la pretemporada del primer equip tot i les nombroses baixes .

Segons la informació, els alemanys s’unirien a una llista que compta amb altres equips com l’Arsenal per endur-se un futbolista amb una clàusula més que assequible de 15 milions d’euros, i que recorda molt les clàusules d’altres futbolistes com Thiago o Bartra que sembla més buscada a fer negoci que no pas a retindre el propi jugador. No obstant, la opció que Guardiola li robi al club el jove futbolista és més que complicada, donada la seva bona relació amb Luis Enrique i el fet que el proper potser el darrer any del tècnic de Santpedor a Alemanya, doncs el seu futur podria estar a Anglaterra.

Adama va ser un dels futbolistes destacats del filial la temporada passada, tot i els mals resultats de l’equip que van suposar el descens a Segona B, amb 37 partits disputats, 3 dianes i 10 assistències, tot i la seva projecció va semblar aturar-se un xic per , entre d’altres motius, la poca confianca del primer equip en ell. El futbolista va actuar a dos partits de Copa i va estrenar el seu caseller com a golejador al primer equip amb una diana contra l’Oscà al Camp Nou.

La incertesa del seu futur es suma a la que planeja sobre el d’una altre de les grans promeses de futur, Sergi Samper, a qui també s’ha vinculat a varis equips, i que compta amb una clàusula molt baixa que pot permetre una sortida que, al igual que la d’Adama, no seria cap bona notícia pel futur de l’equip i sobretot del club on la Masia hauria de ser la gran aposta.

Lectures 4324 vegades per 896 lectors

Comments Closed