SHARE

El fitxatge d’Afellay no ha estat una bona notícia per Thiago Alcantara. L’arribada de l’holandés suposa que el fill de Mazinho disposi de menys oportunitats per demostrar el seu talent en el primer equip. En els darrers dos partits Thiago no ha estat convocat i ha vist l’encontre des de la tribuna, fet que no ha passat desapercebut per Pep Guardiola que ha decidit retornar-lo al Barça B perquè pugui disposar de més minuts.

No sabem com es prendrà la notícia Thiago Alcantara, sobretot després que el director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, li hagi comunicat que l’any vinent el club compta amb ell per jugar amb el primer equip.

De moment el pare de Thiago, Mazinho, es reunirà amb Zubi el proper divendres per saber de primera mà quins són els plans reals del Barça pel seu fill Thiago.

Creieu que Afellay pot aportar més que Thiago? Thiago mereixia ja una oportunitat al primer equip per davant d’Afellay? Què en penseu?

Lectures 3578 vegades per 1081 lectors

Comentaris

4 COMMENTS

    • @unracoblaugrana @Thi_Alcantara91 Para Nada, Thiago es un fenómeno y el año que viene ya será del primer equipo, solo debe tener paciencia

    • @unracoblaugrana @Thi_Alcantara91 Paciencia como tuvieron en su día grandes como A.Iniesta, porque Thiago también será grande con el Barça!!

LEAVE A REPLY