SHARE

Sin títuloAgüerro i Thomas Müller són  dos noms destacats de l’agenda de futurs fitxatges del Barça. Segons va explicar ahir l’intermediari Francois Gallardo a Punto Pelota, hi ha hagut contactes tant amb l’argentí com amb  l’alemany perquè vinguessis al club blaugrana en un futur no gaire llunyà.

Pel que al futbolista del Manchester City, qui hauria demanat la seva incorporació hauria estat el propi tècnic Tata Martino, el seu nom ja havia sonat com a futurible blaugrana, qui facilitaria els contactes per la seva arribada, juntament amb Jorge Valdano i un altre persona que Gallardo no va revelar. El problema seria l’elevat preu de la operació, uns 50 o 55 milions d’euros, que farien necessàries vendes blaugranes abans de poder-la dur a terme.

Pel que fa al futbolista del Bayern de Munich, l’aproximació  blaugrana encara hauria estat més clara, doncs segons l’intermediari el futbolista s’hauria reunit la setmana passada a Barcelona amb representants blaugranes. Segons la informació el futbolista i dos persones lligades al seu entorn s’haurien reunit amb dos persones properes a la directiva blaugrana al restaurant Boca Grande, en una reunió per conèixer la predisposició del jugador a venir al Barça, resposta de forma afirmativa pel futbolista segons Gallardo però que també dependria que el club abans fes caixa amb algun futbolista,

 

Lectures 2691 vegades per 762 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY