SHARE
Agustí Benedito durant aquesta darrera compareixença.
Agustí Benedito durant aquesta darrera compareixença.

Agusti Benedito prendrà la decisió sobre un possible vot de censura el proper 10 de juliol. Qui fou candidat a les darreres dues eleccions ha actualízat les dades de la seva iniciativa per posar una moció de censura, actualment comptaria amb 7.225 adhesions, alhora que ha especulat amb una dimissió de Josep Maria Bartomeu abans del vot a més de parlar de la seva demanda contra Josep Vives per la factura no abonada al club de les eleccions del 2015.

Benedito segueix amb la marca dels 10.000 suports per tirar endavant la moció de censura, una fita que es pretenia assolir a finals d’aquest mes de juny i que no s’assolirà amb la disminución del ritme de suports des del primer dia. Al final la data marcada per ell i el seu equip sembla que serà el 10 de juliol, que serà quan es decideixi quan s’interposa el vot, que podria ser a la segona quinzena d’agost, coincidint amb partits al Camp Nou.

Tot i la disminució en el ritme de suports, Agustí Benedito s’ha mostrat optimista afirmant que “tinc experiència i se el que valor que té recollir firmes dels socis del Barça. Ara la dificultat és recollir les firmes, no superar els dos terços el dia de la votació.” 

Benedito ha seguit carregant contra Josep Maria Bartomeu pel seu vincle amb el seu amic Sandro Rosell i Qatar afirmant que ” no s’explica el darrer contracte de patrocini sense el ‘trident de Qatar’:Rosell,Bartomeu i Faus.Bartomeu era perfectament conscient dels negocis de Rosell i la seva responsabilitat és total.” Totes aquestes informacions fan que Benedito pensi que “Bartomeu acabarà dimitint perquè el Barça passa per una situació institucional insostenible.Haurà de respondre preguntes durissimes. No podrà dir que no sabia res dels negocis de Rosell mentre era president del Barça. Si diu que no,menteix.”

Si ha canviat respecte a altres compareixences el seu to amb Joan Laporta, qui no ha donant suport a la seva iniciativa i amb qui s’havia mostrar molt dur per aquest motiu,  afirmant que té “un respecte absolut” per ell  a més de dir que el considera ” un dels presidents més grans de la història del club”. 

Al voltant de la famosa factura exhibida pel propi portarveu, ha afirmat que “Vives em va voler esquitxar,amb una factura mai notificada perquè posava en marxa el vot de censura. Li vaig enviar un burofax perquè rectifiques en tres dies.Han passat i no ho ha fet.Té una demanda presentada al Jutjat de Barcelona per intromissió al dret a l’honor.” 

Sobre el  concepte de la factura i el pagament ha dit que “demanaré algunes aclaracions perquè és una factura de fa dos anys. Si em resolen els dubtes,i espero que no tardin dos anys, liquidaré la factura de manera inmediata.” 

 

 

 

 

Lectures 2632 vegades per 419 lectors

Comments Closed