SHARE
 Agustí Benedito a la presentació de la seva iniciativa pel vot de censura.
Agustí Benedito a la presentació de la seva iniciativa pel vot de censura.

Agustí Benedito busca suports per fer un vot de censura contra la junta de Josep Maria Bartomeu. En una roda de premsa al Col.legi de Periodistes l’ex candidat a la presidència del Barça a les eleccions del 2010 i del 2015 ha anunciat aquesta iniciativa que en cas d’obtenir els suports necessaris, es necesiten 16.500 firmes, suposaria la presentació d’aquesta moció contra la gestió de la junta actual.

Benedito ha deixat clar que la seva iniciativa no ve impulsada pels resultats esportius de la darrera temporada sinó que es deu a que el club viu ” la pitjor crisis institucional dels últims 40-50 anys”, després dels darrers esdeveniments judicials, amb l’ex president Sandro Rosell a la presó i amb notícies diverses sobre el contracte del club amb Qatar, i sense olvidar el vergonyòs pacte del club en el cas Neymar.

Sobre aquest vincle amb Qatar, Benedito s’hauria referit al “trident de  Qatar.Rosell, que és a la presó, Faus,qui per sort està fora del club, i Bartomeu segueix i a més de president. És la hora de dir que Rosell i Bartomeu són dos cares de la mateixa moneda.On va un va l’altre. I tant que encara manava al Barça.” 

Al voltant dels suports de cara a la presentació de la iniciativa, l’ex candidat ha explicat que ” si el proper divendres tenim 50 suports, no ho tirarem endavant”, tot i que va dir que ja comptaven amb uns 200 suports. Pel que fa al suport de la resta de membres de l’entorn, Benedito ha explicat que ” la cobriré jo, a nivell econòmic, però tots es poden afegir.He parlat amb Laporta i Freixa.”

Si parlem d’aquests ex candidats, l’entorn proper a Joan Laporta ens ha confirmat que respecten la iniciativa de Benedito perquè va encaminada a la dimissió de la junta actual, que per l’ex president aquesta ja hauria de presentar per si sola davant dels fets viscuts, però deixant clar que l’acció és d’Agustí Benedito. Pel que fa a Toni Freixa, ha manifestat en alguns mitjans que veu l’acció justificada però que no li donarà suport per ara perquè entén que el soci es va manifestar a les urnes a l’any 2015.

Per tal d’impulsar el vot de censura, la iniciativa compta amb una pàgina web  (votdecensura2017.cat) i un telèfon, el 931730003, i el lema  ‘Els socis decidim‘, on els socis culers poden donar el seu suport a una iniciativa que necesita les firmes del 15% dels socis, unes 16.500, en 14 dies hàbils després del darrer canvi als estatuts impulsat per la junta aleshores liderada per Sandro Rosell, abans era el 5% dels socis.

 

 

Lectures 5681 vegades per 895 lectors

Comments Closed