SHARE
Agustí Benedito en una imatge d'arxiu a RAC1.
Agustí Benedito en una imatge d’arxiu a RAC1.

 

 

 

 

 

 

Agustí Benedito ha fet sentir la seva veu de nou després d’un temps  i ha criticat que el Barça no hagi començat les renovacions per Leo Messi. Qui ha estat candidat a les dues darreres eleccions a can Barça ha passat pels micròfons del “Tu diràs” de RAC1, on ha recordat aquelles eleccions del 2015, de Qatar o de l’acció de responsabilitat contra la junta de Joan Laporta.

Una possible tercera aventura electoral

“Ja es veurà, hem estat a dos campanyes I no  és fàcil de fer. HI ha gent a l’equip que voldria que ens tornéssim a presentar. Ja ho veurem si cal, perquè algú  s’haurà d’enfrontar a Cardoner” “ Ell no ha dit que es presenti, però tinc bastant clar que serà el successor.”

Els seus resultats electorals al 2015

Portàvem treballant-ho però quan Joan Laporta es va presentar va canviar l’escenari. Si ell no hagués anat, el votant de Laporta no hagués anat a Bartomeu. Que hi anés ell va tensar molt el debat i és molt difícil per una tercera opció. Hi ha gent que ens hagués votat però amb Laporta, va votar Bartomeu.

Pressions per unir-se a Laporta a les eleccions

“Cap pressió, va haver-hi converses l’àmbit del barcelonisme i de  fora del club (va reconèixer reunir-se amb Muriel Casals de l’Omnium i Jordi Sánchez de l’ANC). Gent de l’equip de Joan Laporta I del nostre equip, volien un acord, però  sense entendre que gent del meu equip i que em va votar que no haguessin votat a Laporta. Ni ell ni Bartomeu ens garantien el model de club que volien.”

El fitxatge de Verrati

“A Verrati no el tenia lligat, havíem parlat abastament amb el seu representant, el volia venir però el PSG el declarava intransferible.

El balanç fins ara de la gestió de Bartomeu

“Hi ha coses en les que no puc estar d’acord, com l’acord al cas Neymar. En aquest cas per mi no hi ha cap mà negre, no han fet bé les coses i sinó les fas bé…”

Les seves preocupacions

“Em preocupa molt tot el que està relacionat amb l’espai Barça. “ Al 2010 Joan Laporta va deixar una massa  salarial de 180 milions d’euros i aquest any estarem al voltant dels 500 milions euros.  Si és cert que hem fitxat molts futbolistes, aquell equip del 2010 era bàsicament  de la base. Si has d’abordar la Inversión del camp, una massa com aquesta pot afectar el futur del club.”

Els 1000 milions de ingressos

“Les nostres projeccions eren de 800 milions. Per TV poc a fer, per  patrocinadors no milloraran 150 milions.” “ Pel que fa al nou patrocinador, que sigui Qatar o no depèn del pes que encara tinguin Sandro Rosell I Javier Faus al club. “” Jo crec que el patrocinador serà xinès.”

El seu patrocinador a les eleccions

“L’endemà de   les eleccions, ells  se’m van acostar i els vaig oferir l’acord. Era empresa de capital hindú, la quarta fortuna de la Índia i lligaven la seva sortida a un acord amb el Barça i quan no firmen Barça el projecte seu no va  arrencar.

Acció responsabilitat

“Em sembla que sotmeten a 16-17 socis a una pena tremenda, es van equivocar a aquella Assemblea i haurien d’haver renunciat a ella fa temps. Cap d’ells es va endur  ni un euro a la seva butxaca.”

La situació de Jordi Cases

“Jordi Cases no ha  fet res criticable, ell volia la informació i tota això no és culpa seva. M’he trobat amb ell dos cops fa temps , de veritat no entenc la seva situació.”

Actualitat de l’equip

“ De  l’equip no m’agrada l’estratègia de renovacions del planter. Qualsevol hauria  de començar per Messi. La seva renovació ens costarà molts diners, jo primer hagués assegurat el Leo i després amb el que quedes aniria a renovar a la resta. Sinó renova la primavera o l’estiu, tots patirem.

La demanda de Javier Faus a ell pel tema Qatar

“En campanya dic que té negocis, em posa una demanda i el jutge em dona la raó a mi. Ell podia posar recurs i  no ho ha fet.” “Tenim Qatar per la relació de Faus i Rosell amb Qatar.”

Lectures 5710 vegades per 671 lectors

Comments Closed