SHARE
Agustí Benedito en l'acte de balanç de la primera setmana d'adhesions.
Agustí Benedito en l’acte de balanç de la primera setmana d’adhesions.

Agustí Benedito creu que Joan Laporta viu atrapat pel laportisme i que no entén la situació actual del Barça. L’ex candidat de les eleccions ha fet balanç dels suports rebuts una setmana després d’iniciar la seva iniciativa, porta recollides 5.461 adhesions, en una roda de premsa on ha carregat amb força contra Joan Laporta per no donar-li suport mentre  defensava que l’altre candidat a les anteriors eleccions, Toni Freixa, tampoc es sumes a la seva iniciativa.

Respecte a la seva evolució, Benedito s’ha mostrat content dels suports rebuts aquesta primera setmana i creu que “amb aquests suports mostren que el barcelonisme, no si de forma majoritària, vol que aquesta junta deixi el club.”. Al voltant del possible timimg d’aquest possible vot de censura, la idea de Benedito i el seu equip és acabar el juny amb 10.000 adhesions, el mínim establert per ells,  i quan es tinguin al dia  següent s’anirà al club a demanar la sol·licitud de vot de censura.

Al voltant d’una possible votació del mateix, en cas d’assolir  les 16.500 firmes en els 14 dies hàbils de la norma, sense incloure els caps de setmana, i per tant la recollida acabaria a finals del mes de juliol, i la possible votació podria ser al primer partit de lliga a l’estadi. En una hipotètica votació sobre aquesta moció contra Bartomeu i tota la seva junta  perquè aquest prosperi caldrien  dues terceres parts dels votants,  sempre que els votants superin el 10% dels cens total del club.

El més interessant ha vingut en el torn de preguntes dels periodistes, quan Benedito ha carregat amb força contra Joan Laporta afirmant que “m’ha sorprès molt la seva actitud, abans del nostre anunci sortia a tot arreu demanant la dimissió de la junta i des de que van sortir nosaltres que està mut”.

Segons Benedito, “Joan Laporta està atrapat en el propi laportisme i no és conscient del que està vivint la massa social del Barça perquè si ho fos s’hi sumaria.  Ho  farem sense les seves declaracions i sense el seu suport, el barcelonisme és molt més que Laporta i que el laportisme.”Qui fou candidat a les eleccions al 2015 ha anat més lluny afirmant que  “Hi ha moments on han de prevaldre l’interès del club per sobre dels propis interessos, que és el que crec que ell està fent ara mateix. “

El discurs ha estat ben diferent amb l’altre candidat a les eleccions del 2015, Toni Freixa, qui va descartar donar-li suport però a qui no ha atacat en cap moment afirmant que “he parlat amb ell algun cop més aquesta setmana, la seva posició crec que no és contraria a la meva iniciativa”.  I de nou ha mostrat certa obsessió per Laporta  afirmant que “en el cas del Toni ho puc entendre  tot, en el del Laporta no. Ara bé, Joan Laporta és un home de canvi de criteris i  potser la setmana vinent canvia de criteri”.

Lectures 4778 vegades per 502 lectors

Comments Closed