SHARE
Agustí Benedito als estudis de RAC1.
Agustí Benedito als estudis de RAC1.

Agustí Benedito creu que Bartomeu ha escollit salvar el seu amic Sandro Rosell per davant del Barça en el pacte pel cas Neymar. Qui fou candidat a les eleccions a l’any 2010 i al 2015 ha passat pels micròfons del “Primer Toc” de RAC1, on ha valorat la decisió pressa per la junta ahir sobre l’acord pel cas Neymar.

L’ex candidat va deixar clar d’entrada que “Estic entristit, són fets molt greus i sóc molt crític amb la decisió de la junta d’ahir.” Per ell, “Tota estratègia defensiva havia de tenir com a base l’exoneració del Barça.”, com no va tenir en compte la junta actual amb l’acord a aprovat.

Per Benedito, el president blaugrana ha hagut d’escollir en el pacte, dient que “Bartomeu ha hagut de decidir si salvava Rosell o el Barça i ha decidit salvar Rosell”. Això és així perquè tal i com ha dit l’ex candidat  “tots sabem que el Sandro Rosell va ser l’artífex d’aquella operació però Bartomeu ha decidit salvar-lo per davant de Rosell.”

Per l’ex  candidat, l’actuació d’ahir de la junta tindrà conseqüències en el seu futur, afirmant que “l’actuació al cas Neymar se’n portarà per davant a Bartomeu, com va fer amb Sandro Rosell”.

Al voltant de les possibles accions a dur a terme després del pacte, Benedito ha afirmat que no ha parlat amb cap altre membre de l’oposició i que no impulsarà cap acció però que una acció com aquesta mereixeria una moció de censura, tot i dir que “Si Bartomeu vol que el soci es manifesti com va dir ahir, el millor seria una moció de censura.”. Per això ell creu que la solució vindrà dels socis perquè “els culers tenim una vella tradició de deixar-nos sentir a l’estadi”.

 

Lectures 2570 vegades per 741 lectors

Comments Closed