SHARE

bartomeuJosep Maria Bartomeu podria veure com alguns dels seus directius dimiteixen aquesta setmana. Al igual que Carles Vilarrubí, qui mediraria dimitir, altres membres de la junta blaugrana actual estarien meditant deixar el seu càrrec perquè no volen assumir una segona acció de responsabilitat derivada de la mala estratègia en el fitxatge de Neymar, i inclús  es podrien haver apropat a membres de l’anterior junta per retirar l’acció de responsabilitat vigent.

Al igual que el vice president de l’àrea institucional, aquests altres directius que meditarien la seva sortida també estarien molt molestos per com s’hauria portat el fitxatge  del brasiler i sobretot no voldrien respondre dels 13,5 milions d’euros que se’ls podrien reclamar per una mala estratègia en la incorporació , ideada directament per l’ex president Sandro Rosell i l’ex portaveu Toni Freixa. En aquest sentit, alguns d’aquests han criticat que fos el buffet de l’ex portaveu, el seu associat Angel Segarra, qui valides el fitxatge  del brasiler, fet que alguns desconeixien i que consideren un incompliment del Codi Ètic que tots ells van subscriure al entrar al club.

Si bé alguns d’aquests directius ja no portaven bé el fet d’enterar-se d’algunes decisions per part de la premsa abans que fer-ho en les juntes directives, així com tampoc la política de confrontació impulsada per l’ex portaveu, han estat la possible reclamació d’aquests diners pagats a Hisenda la que ha fet que molts es plantejessin seriosament la seva sortida. A més a l’entorn blaugrana s’ha rumorejat que inclús alguns d’aquests directius haurien contactat amb membres de la directiva Laporta. contra els que l’actual junta va iniciar una acció de responsabilitat, per parlar d’una possible retirada de la citada demanda.

De fet, també s’ha rumorejat que el clima entre els membres de la junta durant el Barça-Almeria del passat diumenge va ser més que tens, amb discussions entre ells per la intenció d’aquests  directius de deixar el club, una situació que deixaria sòl a Josep Maria Bartomeu i l’obligaria a convocar unes eleccions que la junta no volia convocar fins al final  del seu mandat al 2016. Veurem si aquesta o les properes setmanes són mogudes en el sí d’una junta directiva que sembla haver perdut la cohesió que havia mostrat fins la renúncia de Sandro Rosell a la presidència.

Lectures 4057 vegades per 1063 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY