SHARE

concert per la llibertat 2

 

 

 

 

 

 

 

 

L’èxit del concert de la Llibertat d’ahir va ser rotund i això es mostra en les reaccions que ha generat a l’Espanya més radical. La més radical , i exemple de que l’èxit va ser més que important de l’acte al Camp Nou, la trobem al web Alerta Digital, que arriba a demanar el tancament del Camp Nou i l’expulsió del Barça de la Lliga.

En un article de la Redacció, firmat per Enrique de Castro, primerament redueixen la xifra dels assistents a l’acte, per ells “vuitanta mil separatistes” en comptes de les noranta mil persones que es van reunir pel dret a decidir d’un poble, que segons ells van “perpetrar un delicte de sedició tipificat al Codi Penal”.  Per ells, l’acte era “contra la unitat d’Espanya i la seva integritat territorial”, unes paraules que les podria firmar qualsevol periodista en temps d’altres règims,  i pel qual “el Camp Nou  ha de ser clausurat d’immediat- perquè el delicte s’ha perpetrat amb el consentiment de la directiva del Barça- i el Barça expulsat de la Lliga d’Espanya, amb la consegüent multa”.

El periodista va més enllà i qualifica Espanya d’una “merdacràcia” amb un president “sota sospites de ser corrupte, que ha cobrat sobres en negre durant onze anys”, un govern  que per ells “no es planteja defensar la dignitat nacional”. A més per ells hauria de ser “el Barça qui hauria de tenir la coherència i el que s’ha de tenir per abandonar la Lliga d’Espanya”. Cal recordar que el ma<teix mitjà i periodista ja van demanar  el tancament el Camp Nou després dels cants d’”Independència” del primer Barça- Madrid de Lliga de la temporada que ara hem acabat.

No obstant, no haurien de sorprendre opinions com aquesta doncs en d’altres temps accions com la que ara es demana eren esper desgràcia normals, cal recordar que en temps de la dictadura de Primo de Rivera,  es va clausurar l’antic camp  de “Les Corts” després d’una xiulada a  l’himne espanyol en un partit d’homenatge a l’Orfeó Català el  14 de juny del 1925 . Allò li va suposar al club el tancament de l’estadi i la suspensió de totes les activitats del club durant sis mesos i un canvi en la seva presidència, el fundador Hans Gamper va ser depurat per haver defensat sempre els interessos de la terra que el va acollir

Lectures 27723 vegades per 10502 lectors

Comentaris

7 COMMENTS

 1. Perfavoooooooooooor que es això? Com adolescent de 14 anys no tinc ganes de ser adulta per portar el mon amb gent aixi. ES PATÈTIC, amb totes les lletres.

  Crec que això ja es perquè s’han cagat tots damunt, però ja es poden preparar perque l’11 de setembre fliparan tulipes tots aquests! No els i fa vergonya? Tota la gent del món està veien la situcaió, i la majoria estàn amb nosaltres, que volen? que tot el mon vagi en contra seu? Ho aconseguiran si segueixen així…

  Aixi que catalans i catalanes… no em de deixar de cridar mai: INDEPENÈNCIA!

  Petooons i visca catalunya!

 2. Crec que bestioles així ens fan un gran favor; cada cop que obren la bocaça creen més independentistes i nosaltres Tenim pressa, molta pressa per marxar. Adeu espanya.

 3. Aquesta gent no sab el que es diu…..Es pensen que encare estan a l’epoca del dictador..fututs FAXISTES de m……….que ens deixin en pau d’una p…. vegada………
  va ser un orgull ser al camp nou…..que n’aprenguin……de com es fan les coses en civisme i educació..cose que ells no saben el que es aixóó……….

 4. In an effort to remain hip as my age advances I like to wear Oakley sunglasses, the fashion forward shades for outdoors people. Some of my favorites have been the wire framed; in several styles, and the Big Dogs in the polycarbonate. Today I would like to share with you my review for Oakley Antix sunglasses.

 5. OakleyDEEP BLUE lenses filter out as much blue light as possible to increase visual acuity and alleviate the eye straining effect of harsh wavelengths. For rivers, shallows and flats, choose OakleySHALLOW BLUE lenses. We engineered them to filter out harsh blue light while allowing more green than OakleyDEEP BLUE lenses, making it easier for you to see aquatic plants and other features that could foul your line.

LEAVE A REPLY