SHARE

El canal Esport3 dedica gairebé sis hores a la figura del tècnic

 Guardiola deixarà de ser l’entrenador blaugrana a final de temporada i amb la seva marxa no només el Barça perd el millor entrenador del món, les seves xifres són espectaculars, sinó que el nostre país perd a un dels seus referents. Així en aquest context, s’explica que avui el canal Esport3  aprofiti  el dia festiu per dedicar a la figura del de Santpedor gairebé sis hores de la seva programació,sota el títol prou eloqüent de “Gràcies Pep”.

Aquesta s’inicia a les 16:20  amb l’emissió de “ Més que futbol”, on precisament busquen resposta al fet que el Barça de Guardiola s’hagi pogut convertir amb els seus èxits i filosofia pròpia en un referent social. Seguidament, “Paraula de Pep”, un vídeo realitzat pel club on es recullen els quatre anys de la trajectòria de Guardiola a l’entitat.

El següent és “Seduïts pel Pep”, que pretén explicar la figura del tècnic a través d’un intens recorregut al voltant de la seva personalitat a través de les paraules de diferents personatges, molt lligats tots ells al de Santpedor. Tot seguit , un altre projecte que s’explica per sí sòl com “ El Barça de les 6 Copes”, on s’explica la temporada  i mitja , fa dues, en la que Guardiola i el seu equip van sumar totes les competicions en joc.

Desprès d’un breu parèntesis pel Crackòvia i el Hat trick Español, torna de nou “Paraula de Pep”, i tot seguit “L’àlbum del Pep”, on es fa un repàs a la seva trajectòria, des de la seva etapa de jugador fins ara, per acabar de nou amb “ Paraula  de Pep” , completant gairebé sis hores a un tècnic que ens ha fet tant i tant feliços.  

 

 

Lectures 2964 vegades per 932 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY