SHARE
Bartomeu al Congrés Mundial de Penyes
Bartomeu al Congrés Mundial de Penyes

Josep Maria Bartomeu ha confirmat al Congres de Penyes que  destinaran part  dels diners rebuts per Neymar en patrimoni com l’Espai Barça. El president blaugrana ha confirmat els què us varem avançar que la idea del club era destinar diners al gran projecte patrimonial de la junta actual,tal i com alguns mitjans propers a la junta van anar avançant.

En la seva compareixença davant els penyistes Bartomeu ha deixat clar que “Invertirem aquests 222 milions d’euros amb sentit comú. En jugadors competitius i en patrimonio.Però no tot serà en fitxatges”. Per tant queda clara la intenció de destinar una part dels diners a projecte patrimoniales com el de l’Espai Barça,aturat davant la incapacitat de trobar un patrocinador,més enllà de Qatar, i de generar els diners necessaris en els beneficis del club dels darrers anys,així com també de reduir el deute a 200 milions d’euros.

Al voltant dels possibles fitxatges,el president no ha donat cap nom dient que “no us puc avançar qui vindrà.Tenim total confiança en Robert.El que està clar és que vindran jugadors per allargar aquesta era guanyadors.El primer ha estat Semedo però en vindran més”.

Un altre dels noms destacats del parlament de Bartomeu ha estat el de Neymar, a qui ha criticat sobretot les formes de la seva sortida afirmant que “les formes no han estat les millors.Són les formes d’un jugador que no són les que ha de tenir un jugador del nostre equip. Nosaltres hem estat més clars i ens hagués agradat més claredat per part seva.”

 

Lectures 2987 vegades per 523 lectors

Comments Closed