SHARE

GRA312-BARCELONA-24-01-2014-El_54400483882_54115221152_960_640Josep Maria Bartomeu donarà a conèixer el proper dilluns els canvis en l’estructura de la  seva junta.  Serà el propi president blaugrana qui comparegui després de la reunió dels directius i expliqui com queda al final la composició interna dels càrrecs de la junta, a més de donar l’opció als periodistes de preguntar al voltant del que els sembli oportú, un fet que d’altres cops no ha passat amb la junta actual.

Per bé que no es preveu cap sortida,  doncs la intenció de la junta es transmetre un missatge de continuïtat, doncs són ells qui han dirigit el club, amb altre cara visible al davant, els darrers quatre anys i a tits ells cal donar-los mèrits i responsabilitats de tot el que ha succeït.

Si està previst que es produeixin canvis tant rellevants com la substitució del portaveu, Toni Freixa, per un altre membre de la junta com Manel Arroyo,  amb un perfil més dialogant i amable , un  fet per altre banda no massa complicat. Amb el relleu, perdria pes en els mitjans un dels portaveus que probablement ha despertat menys simpaties entre la premsa i l’entorn blaugrana per les formes autoritàries usades en més d¡una ocasió.

A més d’aquest relleu, altres homes propers a Sandro Rosell, també veuran modificada la seva funció dins el club, tot i que no marxaran del mateix  sinó que se’ls reubicarà en llocs de treball de nova creació. Aquest serà el cas de Juanjo Castillo, que era adjunt al president, i que serà el director de comunicació que supervisarà els quatre responsables de premsa de les seccions fins ara.

Lectures 2624 vegades per 618 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY