SHARE

  Josep Maria Bartomeu ha presentat el seu programa de cara a les eleccions al Barca i ho ha fet amb un ull posat en el que pot ser el seu màxim rival en aquests comicis, Joan Laporta.  Qui fins fa uns dies era president del club ha complert amb la seva intenció de presentar-se el darrer i en la seva estrena oficial ha destacat els seus mèrits pel triplet, alhora que es volia apropar a les tesis de qui sembla que serà el seu màxim rival a les urnes, alhora que destacava la fornada de directius que van entrar amb ell al 2003 al club.

Sota el lema de “Bo pel Barça“, Bartomeu s’ha presentat amb 11 dels seus fins fa poc companys de junta ,més les cares noves de Enrique Tombas, Maria Teixidor, Emili Rousaud y Oriol Tomàs, al Col.legi d’Enginyers de Barcelona.  L’ex president ha tret pit dels èxits esportius dient que “Hem tancat un cercle guanyador i n’obrim un altre també guanyador però amb més recorregut. Som líders amb 60 milions d’ingressos. Units som imbatibles“.

En aquesta línea d’unitat, l’ex president també ha volgut apropar-se a les directrius de la campanya del seu rival afirmant que “En  algunes ideas coincidim. Els socis necesiten escoltar“, dient que el també està d’acord amb els seus 4 ítems :Cruyff, Catalunya, La Masia  i Unicef, oblidant  per tant el que ell i el seu equip han fet amb aquests durant el seu mandat. 

En el cas català, ha tret pit dient que “som gent compromesa amb el nostre país, cultura i llengua  i no és casualitat  que participessin al concert per la Llibertat, que la Via Catalana passes  pel Cam Nou i que el club s’unís al pacte pel dret a decidir“, oblidant de nou els molts dubtes que va tenir el club alhora  de manifestar-se en cadascún d’aquests temes.

A nivell esportiu, Bartomeu ha desvetllat que recuperan la figura del director esportiu, que trauran noms de fitxatges durant la campanya, alhora que justificava la renovació express de Luis Enrique pels dubtes i inseguretat de l’entorn just abans de dimitir i oblidant que un dia abans havia dit que la deixaria pel nou president. 

A més, Bartomeu ha defensat de nou l’oferta de Qatar com la que “compleix el que el Barça demana“, i el seu projecte de l'”Espai Barça”, afirmant que és necessari i que ells volen liderar afirmant que “Estem segurs i ilusionats de presentar-nos. Som líders però seguirem treballant per seguir essent líders”.

Lectures 4040 vegades per 768 lectors

Comments Closed