SHARE

20130425-111241.jpg
Tito Vilanova seguirà al capdavant del Barça l’any vinent. A l’espera de la roda de premsa de demà de Vilanova,avui el directiu responsable de l’àrea esportiva, Josep Maria Bartomeu, s’ha mostrat clar respecte a la continuïtat de Vilanova al capdavant de l’ equip.en una entrevista al “Matins” de Catalunya Radio

Segons Bartomeu “ Tito Vilanova dirigirà el barça la propera temporada. A part de perquè té contracte, confiem en ell. No ha estat fàcil la transició i ha fet una gran feina”, per ell la gestió de la situació i de la relació en la distància amb el tècnic quan aquest era a Nova York.

El directiu ha volgut destacar la temporada de l’equip perquè “la Lliga era el primer objectiu. Ha estat difícil però arribar amb aquesta diferència es per celebrar-ho perquè no és gens fàcil” Per Bartomeu aquest títol “és la confirmació que el projecte té una perspectiva de futur”.

Respecte a la possibilitat de remuntar contra el Bayern , Bartomeu s’ha mostrat realista davant la dificultat però sense perdre l’esperança al dir que ” és difícil però podem donar la sorpresa. El Madrid creu en la remuntada i nosaltres també hi hem de creure. Aquests jugadors són capaços de qualsevol cosa perquè són extraordinaris”.

Lectures 1873 vegades per 445 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY